Ruusuhillo

.•🌸•.¸¸ . •🌸• . ¸¸.•🌸•. Näissä purkeissa on jotakin punaista ja herkullista johon tarvitset: 2 litraa kevyesti mittaan sullottuja ruusun terälehtiä (luomua ja tuoksuvaa lajiketta) 1.n sitruunan kuorisuikaleita 8 dl vettä ½ rasiaa hyytelösokeria 1/2 dl fariinisokeria (voimistaa sävyä, ei välttämätön) 1 sitruunan mehu vaniljasokeria maun mukaan Keitä ruusun terälehtiä ja sitruunankuorta vedessä n.15- 20 minuuttia tai kunnes terälehtien väri on vaalea. Siilivöi lehdet pois ja kaada liemi toiseen kattilaan. Tässä vaiheessa keitos saattaa näyttää hailakalta, mutta sokerin lisääminen muuttaa värin kirkkaan jalokivimaiseksi. Kaada sekaan hillosokeri ja keitä parisenkymmentä minuuttia. Mausta loppuvaiheessa vastapuristetulla sitruunamehulla ja vaniljasokerilla. Tee hyytelökoe: Kaada ruusuhyytelöä lautaselle ja vedä lusikalla ura hyytelön keskelle, mikäli...