Syötävät kukat
Näitä kukkia voit huoletta käyttää juomissa, leivonnaisissa jne: Basilika Bellis eli kaunokainen Hillankukka Hunajakukka Jättibalsami , r uokaisat ja nuoret versot käytettävissä parsan lailla. Kamomilla Kehäkukka Ketunleipä , eli käenkaali, - pieni määrä sallittu Korianteri Krassi Kurkun kukka Kurpitsan kukat Kääpiösamettikukka Laventeli Lemmikki Maitohorsma Malabarin pinaatti Mansikan kukka ja lehti Mesimarja Metsätähti Minttu , kaikki osat Mustikankukka ja lehti -Älä koskaan taita mukaasi mustikanvarpuja, koska kasvilta menee vuosikymmen kasvaa siihen paikkaan uudelleen! Sitäpaitsi varpujen kerääminen ei kuulu jokaisenoikeuksiin! Orvokeista sarviorvokki Pelargoni Puolukan kukat - Älä poimi varpuja. Sama syy kuin mustikalla! Rautayrtti Ruiskaunokki Ruohosipuli: kukka ja varsi Ruusubegonia Ruusut - Käytä vain ...
Kommentit
;=)
Jalallisista minäkin tykkään, suosikkini taitaa olla Iittalan joku vanha malli. En ole kyllästynyt niihin. Niistä maistuu monenlainen juotava.
Rita
ja Aimarii
Kuva on kadulta, lasikaupan vierestä, reissun päältä.
Minulla on vanhat kierrätyslasista valmistetut vihreät jalalliset viinilasit joista vesikin maistuu maittavalle.
(Lasi on aaltomaista kuviota, vanhahtavaa tyyliä, tulee mieleen 50-luku).
Mikä siinä onkin, että sama juoma erilaisesta astiasta juotuna, maistuukin ihan erilaiselle?