☆ ☆ •✿• ☆ ☆
Toiset asettavat tähtien sakarat hillon päälle.
Mie laitan sakarat alle, että hillo pitää aloillaan ne paiston ajan.
Toiset voitelevat ennen paistoa tähti-/ joulutortut,
mutta mie en koskaan voitele torttuja,
niin kohoavat mielestäni paremmin,
mutta mie en koskaan voitele torttuja,
niin kohoavat mielestäni paremmin,
Yleensä jäähdyttyään ripottelen vielä tomusokeria päälle,
että näistä tulee semmoisia
lumitähtiä.
Miten sinä teet tähtitortut?
lumitähtiä.
Miten sinä teet tähtitortut?
Tuossa kuva napattu ennen kuin ehdin
tomutella ne. =)
Kakun voi myös erinomaisesti pakastaa.
tomutella ne. =)
4 munaa
3 dl sokeria
1½ dl kermaa
1½ dl voisulaa
4 dl gluteenittomia (Semper) jauhoja
2 tl piparkakkumaustetta
1 tl vaniljasokeria
½ tl kardemummaa
2 tl kanelia
1 tl soodaa
1 tl suolaa
Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi.
Sekoita kuivat aineet keskenään.
Varaa kerma ja voisula valmiiksi.
Lisää vaahtoon vuorotellen kuivat aineet, voisula ja kerma.
Kaada taikina jauhotettuun (2 l) kakkuvuokaan ja paista
175 asteessa n: 50 minuuttia.
Tämä kakku maistuu päivän tai pari pv vanhana parhaalta.
Kakku sopii gluteenittomille vaikkapa
joulukakun tai joulupiparien korvikkeeksi.
joulukakun tai joulupiparien korvikkeeksi.
Kakun voi myös erinomaisesti pakastaa.
♥
☆ ☆ •✿• ☆ ☆
Pakastatko sinä pakkasen täyteen jouluherkkuja?
Soon ihan hyvä idea, leipoa jo nyt,
níin pääset helpommalla joulunpyhinä.
Justiinsa pakkasesta sulaneet leivonnaiset
ovat kyllä aivan kuin juuri leivottuja.
Nam.
☆ ☆ •✿• ☆ ☆
6 kommenttia:
Nam ! Ja vielä... NAM :D
Rita ♥
All of your baking looks so tasty!!!
I love the mobile, a couple of posts along, with the metal birds and the spoons!!
Onpas ihanan luoksekutsuvan näköisiä!
Thank You Dear Judy. ♥ =)
Kiitos Leila. =) ♥
Lähetä kommentti