Translate

10.6.2024

Yksinäisyys on kansanterveysongelma


 

Vietämme 10.-16.6.2024 yksinäisyystietoisuusviikkoa


Ihmiset tarvitsevat muita ihmisiä. Jos ja kun ihmisillä ei ole tarpeeksi vuorovaikutusta muiden kanssa, he yksinäistyvät. Yksinäisyys on luonnollinen, yleinen tunne, joka todennäköisesti vaikuttaa joskus kaikkiin planeetan ihmisiin. 

Nyky-yhteiskunnassa yksinäisyys on kasvanut epidemiaksi ja siitä on tullut henkisen ja fyysisen terveyden riskitekijä. Yksinäisyyden vaikutus kuolleisuuteen voi olla yhtä haitallista kuin tupakointi.

Yksinäisyystietoisuusviikko on tapa tiedottaa yksinäisyyden vaikutuksista yhteisöille, jotta he voivat yhdistää luovia ideoita ongelmien ratkaisemiseksi. Teemaviikossa on kyse yhteisöjen luomisesta ja ihmisryhmien tukemisesta, jotka voivat keskustella avoimesti, rehellisesti ja aidosti. 

Yksinäisyys tunnustetaan nykyään kansanterveysongelmaksi.

Taistele yksinäisyyttä ja eristäytymistä vastaan ymmärtäen, että yhteisö edistää terveyttä ja yleistä onnellisuutta. 

Harkitse tapoja, jotka voivat auttaa sinua ja myös muita. Ehkä tämä tarkoittaa sitä, että on harkittava kutsua ystävä luo kahville tai aterialle tai pitää vierailla vanhemman sukulaisen luona. 

Perusta kirjakerho, liity urheilujoukkueeseen, kannusta tapaamiseen kirjastossa tai löydä jokin muu tapa pitää yhteyttä muihin, mikä auttaa edistämään yhteisöllisyyden tunnetta. /DOTY


  Yksinäisyystietoisuusviikko
#LonelinessAwarenessWeek

Home Ei kommentteja: