Translate

1.2.2021

Lettupäivä jee!

 


Nämä herkut ovat huokeita valmistaa mutta ah, niin ihania! 

Ohukaispäivä, räiskälepäivä, lettupäivä jne, miksi niitä herkkuja nyt kukin sitten kutsuukaan, on tiistaina, 2.2.2021!

Kaikki mukaan nauttimaan vastapaistettuja lettuja. =)  

- Lettuja ne siis meillä ovat aina olleet. =D 


Lisukkeissa vain taivas on rajana... =) 

 



Lisukkeet voivat olla tosi terveellisiä
tai tosi herkullisen epäterveellisiä
tai sekoitus molempia... =D







Pidätkö amerikkalaistyylisistä paksuista ns pannukakuista, isoisän räiskäleistä, hillityistä vaaleista (lue: kalpeista) ravintolaletuista vai vanhanaikaisista, voilla kunnolla ruskeiksi paistetuista pitsireunuksisista plätyistä?

Itse pidän viimeksimainituista.

Sellaisiksi mielestäni blinitkin pitää paistaa, pitsireunuksellisiksi ja rapeiksi.

-Tosin en pidä blinien happamasta mausta joten teen mieluummin lettuja. Niitäkin voi syödä myös suolaisten lisukkeiden kera.

- Mitään kalanmunia en kuitenkaan koskaan syö.

Makunsa kullakin!  =D


 

 


 

Aina näistä ei tule pitsireunuksisia, ainakaan jos paistaa gluteenittomia lettuja, niin kuin nämä olivat.
Tuolla toisessa blogissani on ohjekin näihin: Gluteenittomat letut.
Joskus ovat vaan niin hyviä että niitä pitää vetää kaksi käsin, ei kun kaksin kappalein! =)
PS: Nätit lautaset eivät ole meidän, vaan vuoden 2019 Jyskälän rallien aikaan meille mökkinsä vuokranneiden henkilöiden omaisuutta.

(Minä podin lainamökillä kipeää polveani ja kuvasin mökkipihan kasveja ja tunnelmia, ja mies kiersi kuvaamassa ralliautoja. Mökin omistajat olivat rallien aiheuttamaa meteliä paossa kaukana Tampereella saakka... Linkistä aukeaa noiden muutaman päivän tunnelmia. ) 



*******