Translate

12.6.2024

Punaisen ruusun päivä








 
Ruusu, tuo kaunis ja tuoksuva kukka, on samalla kansainvälinen intohimon
ja rakkauden symboli
 


Varhaisimmat tiedot ruusujen viljelystä ovat lähes 5000 vuoden takaa, ja kuten useimmat asiat, se alkaa Kiinasta, mutta ruusut löysivät pian tiensä Roomaan ja Kreikkaan. Uskotaan, että ruusuja pidettiin luksuksena ja niitä jaettiin rikkaiden kesken. Näyttää siltä, että ruusut liittyivät myös mm lääketieteeseen.

Monien vuosisatojen aikana miehet ovat usein olleet neuvottomia tunteidensa kertomisessa. Ruusuista näytti muodostuvan jonkinlainen viestintäväline kertomaan jotain ihanaa ilman, että heidän tarvitsi sanoa sanaakaan. Näyttää siltä, ​​​​että ruusu on itse asiassa Snapchatin varhaisin muoto. Ei ole väliä missä päin maailmaa olet, jos esität rakkaallesi ruusun, olet varma, että välität rakkauden sanomaa.


Punaisen ruusun päivän historia

 

Emme itse asiassa tiedä, kuka koko jutun aloitti. Tiedämme kuitenkin, mistä se alkoi. Uskokaa tai älkää, punaiset ruusut kuuluivat ennen ystävänpäivän juhliin, mutta jostain tuntemattomasta syystä erottuivat omaksi teemakseen jossain vaiheessa, viimeisen kymmenen vuoden aikana. 
Punaisen ruusun päivän viettäminen nykymaailmassa on taianomaista; maailma on täynnä koettelemuksia ja vastoinkäymisiä ja on mukavaa ajatella, että niin syvä ja monimutkainen tunne kuin rakkaus voidaan ilmaista yhdellä kukalla.
Näyttää siltä, ​​että vaikka maailma on ihastunut automaatioon, teknologiaan ja kaiken tekemiseen verkossa, romanttiset teemapäivät ovat aina erityisiä kaikkien sydämissä. Olipa kyseessä ystävänpäivä tai kansallinen punaisen ruusun päivä, sinun tulee yrittää tehdä asioista niin erityisiä ja upeita kuin voit rakastamallesi henkilölle.

 

 

 



 

Jotkut vierailevat tänään ruusutarhassa, jossa eksoottisia lajeja esitellään upeasti. Toiset viettävät mieluummin aikaa omassa puutarhassaan, ehkä valmistavat erityisen aterian nauttiakseen ulkosalla samalla kun nauttivat omien punaisten ruusunkukkiensa tuoksusta. (Jos ruusut eivät vielä kuki, niiden nuppuja voi jo ihailla.)
Toisaalta saatat jopa pitää tätä hyvänä päivänä osoittaaksesi jollekin, kuinka paljon välität. Olipa kyseessä joku erityinen henkilö tai perheenjäsen, on aina hyvä asia osoittaa, että välität hänestä.

 

 


 

 

Tehdäksesi päivästä erityisen, voit ilahduttaa häntä vaikka vain yhdellä uhkealla, punaisella ruusulla, ennen kuin vietät rakkaasi kanssa ihanan illan jne. Mitä tahansa teetkin, ele auttaa pitkälle. 
Mitä tulee intohimoon ja rakkauteen, niitä ei voi koskaan olla liikaa. Joten, jos et ole viettänyt punaisen ruusun päivää aiemmin, niin ehkä tämän päivän pitäisi olla se, josta aloitat. /DOTY  

 

Punaisen ruusun päivä 

#RedRoseDay


- Ja koko kesäkuuhan on myös ruusukuukautta... 

#RoseMonth 

 

 



Ei kommentteja: