Translate

21.10.2018

Omenapihlajanmarjamarmeladi








Tänä syksynä eivät pihlajat pahemmin marjoneet mutta vuosi sitten tuli tavattoman paljon pihlajanmarjoja.  
Niitä olikin muutama kilo puhdistettuina ja 
perattuina pakastimessamme josta ne nyt vihdoin 
tein muutamien omien omeniemme kera makeaksi marmeladiksi. 





Tähän mennessä erikoisen hyvää marmeladia 
on tullut laitettua juustokakkuun, äiti-mamani 
syntymäpäiväkakun väliin, 
sekä ihan vaan rahkan makumausteeksi. 

Pikkupurnukat menivät Murusille 
maistiaisiksi. 










2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Eikö se ole hapanta. Vai miten se kettu sanoikaan?

Hallatarinoita kirjoitti...

Heips. Maistelijat ovat todenneet ettei tämä ole hapanta. :) Reseptiä en osaa kertoa kun tein taas niin että ripaus sitä ja loraus tätä... ;) Mutta makeaa kyllä tuli.