2.10.2016

Pullantuoksu on rakkautta





Nämä kauniit korvapuustit 
Ihanan täydelliset ja vähän korvan 
muotoiset puustiset! 

Sivulta löytyy ideoita 
leipoa korvapuusteja uusilla täytteillä 
kuten rahkalla tai tehden niistä 
esmes salmiakkipuusteja. 

Omenakaneli- tai luumuhillo 
käy myös loistavasti täytteeksi. 

Jos et vielä tiennyt, 
niin tiistaina 4.10. on  
Voit leipoa mieluusti kyllä
jo tänään, sillä pullantuoksu 
on oikeasti rakkautta. 




Mielestäni tärkein 
makuaines 
korvapuusteissa on kaneli. 
Sitä pitää olla tarpeeksi, 
eli paljon. =)  

Kaneli =







Laiskanpuusteja 
eli kanelipullia, 
eli rullapullia pellillinen. 
Hyviä nekin ovat, 
eli ei se ulkonäkö, vaan maku. 
Näiden pinnalle on 
valutettu tomusokerikuorrute. 
 





Omista korvapuusteistani tulee usein muotopuolia. =) 
En pidä raesokerista joten sokeroin pullani hienolla sokerilla. 
Se näyttää kotoisalta. Se tuo pullaan lisämakua.
Se ei niin tippuile ympäriinsä pullaa 
haukatessakaan. 


Korvapuusteja on varmaan 
niin monia erilaisia 
kuin on meitä leipojiakin... 






3 kommenttia:

  1. Korvapuustiin kuulu AINA kaneli, sokeri ja voilla sivelty taikinalevy...namm..:)

    VastaaPoista
  2. Korvapuustit ovat meillä ihan perinneleivonnaisia. Äitini leipoi niitä, minä olen leiponut ja nyt myös poikani on ryhtynyt leipomaan korvareita. Eikä niistä korvareista aina niin kauniita ulkonäöltään tule, mutta hyviltä maistuvat. Sehän se pääasia on.

    VastaaPoista
  3. Nam! Korvapuusti on lempileivonnaiseni! Olen nyt pienellä herkkulakolla juuri siitä syystä, että niitä(kin) tuli loppukesästä syötyä liikaa. ..mutta uskon, että heti kun päätän lopettaa lakkoilun, pullakauppa tai kahvila saa minut asiakkaakseen :).

    VastaaPoista


♥ Kiitos kommentista! ♥