Translate

1.8.2022

Rennot lahjaideat – Elämyslahjojen suosituksia

 


Painaako työstressi päälle? Tai kaipaatko muuten vaan rentoutusta? Vai tiedätkö kenties jonkun, joka tarvitsisi rentoutusta? Elämyslahjat listaa sinulle lahjaideoita, jotka rentouttavat – joko itseäsi tai läheistäsi. Rentoutua voi monella tavalla. Jotkut voivat parhaiten, kun heitä hemmotellaan, jotkut taas esimerkiksi liikunnan parissa. Jokainen tietää itse, millaisesta hemmottelusta pitää.


Hemmottelua ja rentoutusta lahjaksi


Irtaantuminen arjesta ja hetkeksi pysähtyminen tulee jokaiselle varmasti joskus tarpeeseen. Hemmotteluun ja rentoutukseen keskittyvät elämykset virkistävät koko kehoa sekä mieltä. On hyvä välillä ottaa omaa aikaa ja keskittyä rentoutumiseen. Läheisten hyvinvointi on myös tärkeää, joten hemmottelulahjat ovat loistavia lahjaideoita jokaiselle. Hyvä olo perustuu tasapainoon – siihen, ettei ole turhaa stressiä ja kiirettä. Anna läheisellesi hetki rentoutumista tai osta itsellesi hetken hengähdystauko.


Tarjoa illallinen!


Herkullinen ruokaelämys on suosittu lahjaidea – eikä ollenkaan ihme, sillä kaikkihan rakastavat ruokaa! Ruokaelämys sopii lahjaksi kulinaristisia nautintoja, hyvää seuraa ja hauskaa ajanviettoa arvostavalle ystävälle tai rakkaalle. Herkullisen ruokaelämyksen ei aina tarvitse olla se perinteinen ravintolaillallinen. Suosittuja lahjaideoita illalliselle ovat esimerkiksi pimeän tarjoilun, taikashown tai surkean palvelun parissa koettavat elämykset.


Yllätä lähilomalla!


Lahjaideana loma on täydellinen hänelle, joka haluaa hetkeksi muutosta maisemiin. Pandemia-aikana monet lojuivat kotona melkein koko vuoden, joten on ymmärrettävää, että halutaan tilanteen rauettua muualle kotikaupungistaan. Loma on rento lahjaidea, joka voi kestää päivän tai vaikka viikon. Antamalla lahjakortin lahjan saaja pystyy itse päättämään kohteen. Lähde läheisesi kanssa hetkeksi muualle!


Rentoutumista tekemisen kautta


Monille rentoutus on sitä, kun saa ajatukset pois tekemällä jotain. Kun on ollut epäaktiivinen päivä, voi tuntua siltä, että täytyy päästä aktivoimaan itseä. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita etsivän ystävän yllättäminen on helppoa huimilla lentoelämyksillä tai vaikka ajokokemuksella, jossa pääsee päästämään adrenaliinin valloilleen. Extreme-elämykset ovat lahjaidea hänelle, joka kaipaa toimintaa!

Lahjoja yleensä annetaan vain merkkipäivinä. Rennot lahjaideat ovat sellaisia, jotka eivät katso päivää tai säätä. Voidaan varmuudella väittää, että jokainen yllättyisi positiivisesti, jos saisi yhtäkkiä läheiseltään lahjan. Elämykset ovat loistavia lahjaideoita vaikkapa samalle päivälle, koska niistä jää ikuiset muistot lahjan saajalle, eikä ne jää lojumaan huoneen nurkkaan.


Kirjoittaja: Anssi, elämyslahjat.fi


Hei!

Kun seuraavaksi etsit lahjaa, tässä sinulle bonuskoodi: XYZBLOGI.
Kun lisäät koodin ostoskorissa ja olet ostamassa vähintään 80 eurolla, saat kaupanpäälliseksi 20 euron lahjakortin. 
Etu voimassa vuoden 2022 loppuun.