250 g huoneenlämmintä voita
1½ dl sokeria
4 dl fariinisokeria
2 kananmunaa
2 tl vaniljasokeria
7 dl vehnäjauhoja
(tai 6,5 dl gluteenittomia jauhoja)
½ dl kaakaojauhetta
3/4 tl suolaa
1½tl leivinjauhetta
n. 300 g suklaarouhetta (6 dl)
Vaahdota pehmeä voi ja sokerit vaahdoksi.
Lisää munat yksitellen taikinaan samalla vatkaten.
Yhdistä kuivat aineet ja sekoita ne siivilän läpi taikinaan.Lisää lopuksi rouhittu suklaa, jossa voit käyttää haluamaasi suklaata.
Nostele taikinaa uuninpellille, leivinpaperille n. 2 tl kekoihin.
Paina lusikalla keot kevyesti matalammaksi.Muista jättää leviämisvaraa!
Paista uunin keskiosassa 175 asteessa 12 - 14 minuuttia.
Kylmä maito ja suklaakeksit
maistuvat hyvälle yhdessä.
PS: Anna jäähtyä ennen syömistä. =D