Tänään on Köyhien ritareiden päivä.
Toisen koulukunnan mielestä köyhät ritarit
tehdään kermavaahtohöttyrän kera, ja
toisten mielestä sellainen on jo rikas ritari.
Itse olen oppinut jo lapsuudesta
köyhän olevan ritari juuri sen
höttyrän ansiosta.
Tässä kuvassa olisi
minun mieleisiäni ritareita. =)
Paras ritari tulee
kuivahkosta, vaaleasta
sekaleivästä, joka liotetaan
maidossa kevyesti,
ja paistetaan voissa
paistinpannulla.
Se on siinä.
Laita ritarin päälle mitä haluat:
hilloa, hedelmiä, hunajaa,
maustettua rahkaa, jne...
minun mieleisiäni ritareita. =)
Paras ritari tulee
kuivahkosta, vaaleasta
sekaleivästä, joka liotetaan
maidossa kevyesti,
ja paistetaan voissa
paistinpannulla.
Se on siinä.
Laita ritarin päälle mitä haluat:
hilloa, hedelmiä, hunajaa,
maustettua rahkaa, jne...
6 kommenttia:
Hyvän näköiset ritarit:)
Lapsena useinkin ritareita on syöty, mutta vain hienonsokerin kanssa, nykyisin ei voi vaaleaa pullaa syödäkkään, kun on toi diabetes. Mutta herkullisen näköisen ritarin teit.
Kermavaahto tekee sen ritarin, minustakin. Eipä ole aikoihin tullut ritareilla herkuteltua.
Oih..ihana herkkupostaus♥ Nuo ritarit on sitten herkullisia:) Mukavaa marraskuun loppua♥
Kun lapset olivat pieniä niin usen tein käyhiä ritareita.
On ne vaan niin hyviä
Meilläkin lasten ollessa pieniä on vanhaa leipää näin uudistettu toiseksi kuin mitä se alunperin oli. :)
Lähetä kommentti