Translate

28.11.2017

Köyhiä ritareita







Tänään on Köyhien ritareiden päivä. 
Toisen koulukunnan mielestä köyhät ritarit 
tehdään kermavaahtohöttyrän kera, ja 
toisten mielestä sellainen on jo rikas ritari. 
Itse olen oppinut jo lapsuudesta 
köyhän olevan ritari juuri sen 
höttyrän ansiosta.  

Tässä kuvassa olisi 
minun mieleisiäni ritareita. =) 




Paras ritari tulee 
kuivahkosta, vaaleasta 
sekaleivästä, joka liotetaan 
maidossa kevyesti, 
ja paistetaan voissa 
paistinpannulla. 
Se on siinä. 

Laita ritarin päälle mitä haluat: 
hilloa, hedelmiä, hunajaa, 
maustettua rahkaa, jne... 

Tänään on myöskin  
Punaisen planeetan päivä.


6 kommenttia:

ritva kirjoitti...

Hyvän näköiset ritarit:)

pike kirjoitti...

Lapsena useinkin ritareita on syöty, mutta vain hienonsokerin kanssa, nykyisin ei voi vaaleaa pullaa syödäkkään, kun on toi diabetes. Mutta herkullisen näköisen ritarin teit.

Between kirjoitti...

Kermavaahto tekee sen ritarin, minustakin. Eipä ole aikoihin tullut ritareilla herkuteltua.

Päden paja kirjoitti...

Oih..ihana herkkupostaus♥ Nuo ritarit on sitten herkullisia:) Mukavaa marraskuun loppua♥

sylvi kirjoitti...

Kun lapset olivat pieniä niin usen tein käyhiä ritareita.
On ne vaan niin hyviä

Hallatarinoita kirjoitti...

Meilläkin lasten ollessa pieniä on vanhaa leipää näin uudistettu toiseksi kuin mitä se alunperin oli. :)