Tänään on Köyhien ritareiden päivä.
Toisen koulukunnan mielestä köyhät ritarit
tehdään kermavaahtohöttyrän kera, ja
toisten mielestä sellainen on jo rikas ritari.
Itse olen oppinut jo lapsuudesta
köyhän olevan ritari juuri sen
höttyrän ansiosta.
Tässä kuvassa olisi
minun mieleisiäni ritareita. =)
Paras ritari tulee
kuivahkosta, vaaleasta
sekaleivästä, joka liotetaan
maidossa kevyesti,
ja paistetaan voissa
paistinpannulla.
Se on siinä.
Laita ritarin päälle mitä haluat:
hilloa, hedelmiä, hunajaa,
maustettua rahkaa, jne...
minun mieleisiäni ritareita. =)
Paras ritari tulee
kuivahkosta, vaaleasta
sekaleivästä, joka liotetaan
maidossa kevyesti,
ja paistetaan voissa
paistinpannulla.
Se on siinä.
Laita ritarin päälle mitä haluat:
hilloa, hedelmiä, hunajaa,
maustettua rahkaa, jne...