Vähemmän suolaa,
enemmän yrttejä.
Tätä itse tehtyä yrttisuolaa
ei tarvitse piilotella kaapissa:
5 dl karkeaa merisuolaa
½ dl lipstikkaa
1 dl persiljaa
1/2 dl timjamia
1/2 dl korianteria
1 chili (omasta puutarhasta)
½ raastettu sitruunan kuori
1-2 kehäkukan terälehdet
muutama basilikan
muutama mintun lehti
muutama krassin terälehti
Tee näin;
Laita kaikki ainekset kehäkukkaa ja krassia lukuun ottamatta blenderiin. Ajele hienoksi blenderillä. Levitä suola leivinpaperin päälle vadille. Lisää muutama kehäkukan ja krassin terälehtiä suolan päälle. Anna kuivua huoneenlämmössä 3-4 päivää, kunnes suola on kuivunut. Laita valmis suola lasipurkkeihin.
-Eat&Go-
Kokeilemisen arvoinen makusuola
kalaruoan kaveriksi
on sekoitus, jossa on kuivattua tilliä,
persiljaa ja
ruohosipulia.
rohkeasti omia lempiyrttejäsi
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti