ja voit ilahduttaa rakkaitasi
vohveleilla koska
vohveleilla koska
Rapeat vohvelit
3 kananmunaa
4 dl maitoa
1 dl kivennäisvettä
4 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
½ tl suolaa
2 rkl sokeria
50 g voisulaa
Mittaa kaikki vohvelitaikinan raaka-aineet kulhoon ja sekoita tasaiseksi pallovatkaimella. Anna vohvelitaikinan turvota huoneenlämmössä 15 minuuttia tai jääkaapissa noin 1 tunti.
Paista vohveleiksi.
Ohje: Kotivinkki
Gluteenittomat vohvelit
2 munaa
5 dl maitoa
½ tl suolaa
½ tl leivinjauhetta
100 g sulatettua voita tai margariinia
4 dl gluteenitonta hienoa jauhoseosta
Vatkaa munien rakanne rikki.
Lisää maito ja suola.
Sekoita leivinjauhe jauhoihin
ja lisää se hyvin vatkaten taikinaan.
Lisää lopuksi sulatettu voi ja paista vohveliraudalla vohveleiksi.
Lisää lopuksi sulatettu voi ja paista vohveliraudalla vohveleiksi.
Täytä vohvelit
jollakin
jollakin
ihanalla,
herkuttele
maiskuttele
ja halaile...
maiskuttele
ja halaile...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti