Ystävänpäiväksi kaivoin pakastimesta loput piparkakkutaikinat
ja tein niistä isojen sydänmuottien avulla suuria sydänpipareita.
Jäähdyttyään tein sydämiin ensin elintarvikevärillä
vaaleanpunaiseksi värjäämästäni
tomusokerikuorrutteesta kuorrutteelle rajat,
eli sydänkuvion sydämen päälle.
eli sydänkuvion sydämen päälle.
Seuraavaksi pursotin piparien päälle mansikanmakuista
tomusokerikuorrutetta, jonka heti levittelin kakkulapion
avulla reunarajausten sisäpuolelle.
Näiden keksien teossa oikeasti tarvittaisiin
apukädet. Mulla ei nyt ollut sellaisia
joten jälki ei ole kauhian viimeisteltyä.
Tuli vähän kiire nimittäin välillä... =)
Lopuksi ripottelin kuorrutteen päälle
nopeasti hieman nonparelleja.
Kuorrute kovettuu päältä yllättävän
nopeasti mutta hitaammin sisältä.
Seuraavaan vuorokauteen ei sitten ollut
kiire minnekään, vaan pumpernikkelit
kuivuivat rauhassa leivontatason päällä
keittiössä.
Kuorrute kovettuu päältä yllättävän
nopeasti mutta hitaammin sisältä.
Seuraavaan vuorokauteen ei sitten ollut
kiire minnekään, vaan pumpernikkelit
kuivuivat rauhassa leivontatason päällä
keittiössä.
Nämä pumpernikkelien tapaiset isot piparit
ovat herkkua kahvin kera. Varsinkin kun olen kahviini
löytänyt tällaisen täyteläisen laktoosittoman cafe-maitojuoman!
Tuoreina ne kait ovat kaikki leivonnaiset
parhaimmillaan, ja siksi äkkiä katosivatkin
tarjoilulautaselta.
Osa pipareista laitettiin purnukkaan
odottamaan jos vaikka joku sattuisi
taas kyläilemään täällä päin... Piakkoin. =)