Translate

25.9.2024

Unelmointi on kaikille yhteistä

 


 

 
 

Asioita, joita voimme tehdä
saavuttaaksemme unelmamme
 

 
Jokainen unelma alkaa unelmoijasta. 
Unelmien ei tarvitse olla kunniaa tai kuuluisuutta, jotta niitä pidettäisiin merkittävinä.  

 

 

 


 

Kyse on siitä, mikä juuri sinulle on tärkeää. Mikä antaa sinulle tarkoituksen tunteen? Mitä sinä haluat elämältäsi? Siun ei tarvitse valita tiettyä unelmaa jonkun muun toiveesta. Uelmat ovat henkilökohtaisia. 
 
Asia, joka estää useimpia ihmisiä saavuttamasta unelmiaan, on pelko. He pelkäävät edessään olevia haasteita. He ovat huolissaan siitä, että he epäonnistuvat pyrkimyksessään saavuttaa tavoitteensa. 
 

 

Askel kerrallaan

Jotta suuria asioita tapahtuisi, sinun ei tarvitse tehdä suuria päätöksiä. Voit jakaa unelmasi pienempiin osiin. Pienempiin tavoitteisiin. Älä masennu, jos eksyt vähän. Tie menestykseen ei ole aina helppo. Asiat voivat mennä pieleen ja saatat tehdä virheitä matkan varrella.
Monet asiat maailmassamme ovat alkaneet unelmista. Ajattele kaikkia erilaisia ​​keksintöjä. Sama koskee vaikkapa kirjoja ja lauluja, jotka on kirjoitettu vuosien varrella. 

 

 


Auta muita 

On tärkeää antaa jokaiselle lempeä tönäys, jota he tarvitsevat saavuttaakseen unelmansa. Ympäri maailmaa on paljon ihmisiä, joilla on niin paljon potentiaalia, mutta he eivät koskaan ymmärrä tätä, koska eivät usko itseensä. Joskus riittää, että yksi ihminen uskoo heihin ja tämä antaa heille voimaa ja rohkeutta saavuttaa tavoitteensa. Eikö olisi hienoa, jos sinä olisit se henkilö?

 






Tänään on 







 
 
 
 
 
Älä kiellä minua haaveilemasta
Älä odottamasta
Minä elän haaveilusta
ja odotuksen riemusta
Älä kurkottamasta
taivaalle tähyilemästä
kuuta tavoittamasta
minua edes yritä estää
Estä mielummin turtumasta
kaavoihin kangistumasta
arkeen hukkumasta
Sillä tavanomaisuuttakin kestää
jos on pää unelmia pullollaan

- Una Reinman