Translate

24.7.2024

Hyvää serkkujen päivää!






 


Muistatko niitä hauskoja aikoja isoisän ja mummon, tai tätien ja setien luona, kun koko suku kokoontui ja vietit lukemattomia tunteja leikkien serkkujesi kanssa, kun aikuiset keskustelivat politiikasta ja asuntolainoista? Siellä olisi luultavasti ollut vähemmän hauskaa, ellei siellä olisi ollut serkkujasi!

Usein ensimmäiset suhteet, jotka solmimme elämässämme, ovat ystävyyssuhteita serkkujemme kanssa jo pikkulapsina ja ne kestävät eliniän. Heistä tulee yleensä myös lapsuuden liittolaisia, varsinkin jos sisarukset käyvät hermoillesi.





Monet meistä kasvoivat serkkujensa lähellä, viettäen kesä- ja talvilomia heidän kanssaan. Sitten alkoivat opiskelut ja se upea työmahdollisuus jossain kauempana ja menetimme vähitellen yhteyden.
Olitpa sitten kasvanut serkkusi kanssa tai näet häntä vain satunnaisesti, teillä on yhteisiä muistoja. Serkkuja on aina mukava tavata.

Serkut ovat rakkaita ystäviämme, naurat heidän kanssaan ja muistat hyviä aikoja nuoresta iästä lähtien, sinulla oli ehkä tappeluita heidän kanssaan, mutta tiedät aina teidän rakastavan toisianne. Mitä enemmän serkkuja, sitä parempi, eikö niin?
Joskus voi olla vaikea muistaa, miten serkut liittyvät toisiinsa, mutta onneksi on olemassa erilaisia ​​​​kaavioita ja sukupuita, jotka selittävät sen.
Ehkä sinulla on yksi tai kaksi läheisempää serkkuasi, joiden kanssa voisit tavata ja viettää hauskan hetken kanssaan. Menkää vaikka jollekin keikalle? Syömään yhdessä? On myös paljon hauskoja elokuvia, joissa on mukana hulluja serkkuja, jos etsit jotain hauskaa katsottavaa yhdessä.

Missä tahansa oletkin tänään, jos et voi tavata serkkuasi, käytä minuutti tai kaksi soittaaksesi tai miksi et lähettäisi heille viestiä kertoaksesi, että ajattelet heitä.

On olemassa hienoja serkkumeemejä, joita voit käyttää osoittamaan rakkauttasi serkkuasi kohtaan joko tekstiviestillä tai sosiaalisessa mediassa. Esimerkisi: "Jumala teki meistä serkkuja, koska hän tiesi, että äitimme eivät voineet käsitellä meitä sisaruksina."

Jos et tunne kaukaisimpia serkkujasi, tänään olisi hyvä päivä yrittää selvittää, keitä he ovat ja ehkä ottaa heihin yhteyttä.

Serkkupäivän alkuperää ei tunneta, mutta syy sen olemassaoloon on selvä: on aika herättää uudelleen serkkukiintymys ja palauttaa nuo kauniit ja vahvat lapsuuden siteet.

 

 DOTY & Checkiday.com

#CousinsDay