Translate

10.7.2024

Kissanpentuja, maalaustelineitä, kroonikoita ja mustikkaa
Niin kiire ei voi ollakaan
ettei kävellessään
ehtisi jalkoihinsa katsomaan

- Una Reinman


🐝Tänään on 
Älä astu mehiläisen päälle -päivä,
#DontStepOnABeeDay 🌸

 

 

 

 Eräät yleisimmistä kroonisista sairauksista, joilla voi olla heikentävä vaikutus ihmisen elämään, ovat sydänsairaudet, tyypin 2 diabetes, niveltulehdus, osteoporoosi, suolistosairaudet jne.

Nämä sairaudet voivat tulla tyhjästä, mutta usein on olemassa erilaisia ​​varoitusmerkkejä, joiden avulla ne voidaan havaita ajoissa ja hoitaa ennakoivammin. 

Kroonisten sairauksien tietoisuuspäivän tarkoituksena on valistaa yksilöitä ja yhteisöä kroonisista sairauksista, sen vaikutuksista ihmisen terveyteen, ennaltaehkäisymahdollisuuksista ja sitä tarvitsevien resursseista.

Kun yksilöt ja perheet ovat tietoisia erilaisista varoitusmerkeistä, ennaltaehkäisymahdollisuuksista varhaiseen havaitsemiseen, se voi pidentää ihmisen elinikää. 

Teemapäivä on olemassa lisätäkseen yleistä tietämystä ja parantaakseen jokaisen henkilön terveystietojen saatavuutta kaikissa yhteisöissä. 


Kroonisten sairauksien tietoisuuspäivä
#ChronicDiseaseAwarenessDay
#ChronicDiseaseDay
Tänään on taidemaalari Helene Schjerfbeckin syntymäpäivä
sekä samalla myös Suomen kuvataiteen päivä.

 

 


Suloisimmista suloisinta kissanpentupäivääkin, #KittenDay voimme tänään viettää! Eihän niitä voi muinakaan päivinä vastustaa, mutta tänään niitä nyt vähän niin kuin juhlitaan. 

Ja hei, voit ottaa myös Pina Colada päivän, #PiñaColadaDay viilentämään hellepäivääsi.

 

Jos niitä vaan jo löytyy, niin Mustikanpoimintapäivääkin, #PickBlueberriesDay voit jo viettää, missäs muualla kuin marjametsässä. Meinasi unohtua listasta tämä Teddykarhujen huviretkipäivä, #TeddyBearPicnicDay, josta olen toki kirjoitellut ennenkin tänne. =)
Ei muuta kun pikkuväki, nallukat ja kivat eväät kainaloon
ja mars luontoilemaan!


Jos suuntaat metsään, ota myös tyhjä kori mukaan kaiken varalta, jos löytyisi villejä vadelmia, mustikoita, kantarelleja tms kivaa kotiinvietävää...