17.9.2011

...näät sammalet myllätyt...

 ...ja tällaisia...
Miun mielestäni sienet haisevat pahalle. Kaipa se johtuu siitä, että olen herkistynyt homesienien rihmastojen hajulle. Sieni kuin sieni. Miun vatsanikaan ei kestä sieniä, ei ole koskaan kestänyt. Lapsena en uskaltanut sanoa ääneen etten syö sieniä. Olisivat vaan pitäneet ronkelina. Aikuisena olen sitten saanutkin kuulla olevani moninkertainen ruokavammainen. =)
5 kommenttia:

 1. Et sinä mikään ruokavammainen ole, kaikki ei vain käy kaikille. Onhan näitä vaikka minkälaisia eri allergikkoja, joten jospa vain toteaisit, että sinulla on sieniallergia, kaikkihan on mahdollista, joten miksi ei siis sieniallergia. Olet kuvannut todellisia metsän kaunottaria, allergiasta huolimatta...:)

  VastaaPoista
 2. Pitseille kiitos, mutta sienet eivät ole ainoa, joka sattuu vatsaani. =) Soon vaan yksi monien joukossa. =)


  Hauskaa noita on kuvata ja joskus kerätäkin jos vaikka kantarelleja ja tatteja löytyy. Voi niitä aina antaa sellaisille joille ne ovat herkkua.

  On meilläkin pakastimessa niitä molempia jos joskus kokkaillaan vierahille... =)

  VastaaPoista
 3. Sieniä on nyt vaikea välttää. Niitä on joka paikassa, joten sienikammoisella on tukalat oltavat.

  VastaaPoista
 4. Sulla on varmaan sienisokeri-intoleranssi eli trehaloosi-intoleranssi, se on vähän niin kuin laktoosi-intoleranssi. Mullakin tulee välillä maha kipeäksi sienistä, joista kyllä pidän. Sienisokeripitoisuus vaihtelee ainakin sienilajin mukaan, mutta en tiedä, voisiko siihen vaikuttaa muutkin asiat. Mutta eihän kaikkien tarvitse niistä tykätä :)

  VastaaPoista
 5. Aamu, niitä on tosiaan näin sateella putkahdellut joka paikkaan. =)


  Jl, sepä juuri. Tai nepä juuri. =)
  Miulle riittää niiden etäinen ihailu. Ei tosiaan kaikkea kannata omistaa eikä edes maistaa. =)

  VastaaPoista


♥ Kiitos kommentistasi! ♥