14.1.2011

Kaksi viikkoa

...
Uskomatonta, että tätä uutta vuotta on kulunut vasta kaksi viikkoa. Tai siis melkein kaksi viikkoa. Jotenkin tuntuu, että olemme asuneet jo paaaljon kauemmin tässä uudessa asuinpaikassamme. Luultavasti moni uuden asuinpaikan tuttu asia jo lapsuudesta tekee tässä uudessa kodissa sellaisen fiiliksen, kuin olisi palannut jotenkin takaisin oikeampaan elämään. Maaseutu on nyt lähempänä ja totutut entiset liikkumispaikat.

Ei siinä entisessä, reilun vuoden asuinpaikkana olleessa kaupungissakaan mitään vikaa ollut. Siitä kaupungista muutamia yksinäisten vaellusteni kuvia tässä ohessa...
Juuri kun lakkasin siellä eksyilemästä ja opin missä sijaitsevat mukavimman kirpputorit ja edullisimmat kaupat, tuli muutto muualle. Nyt voin sitten eksyillä täällä uudessa asuinkaupungissa. =)

Olemme laitelleet muuttolaatikoiden tavarat vihdoin suurinpiirtein paikoilleen tai ainakin sinne päin, siivoilleet nurkkia, kolanneet ahkerasti satavaa valkoista taivaan tuotosta pihasta, pintarempanneet pikkuisen ja suunnitelleet tulevan kesän isompaa remonttia ja nämä päivät ovat hujahtaneet aamuista iltoihin todella uskomattoman nopeasti.

Yhtäkkiä eilen aamulla varhaisella kauppareissullani huomasin kotiin kaupasta vaeltaessani, että jo 8.49 oli niin valoisaa, että katulamput sammuivat. Lamppujen sammuminen havahdutti korottamaan katseensa ylöspäin. Päivät ovat valoisampia. Kevät tekee tuloaan ihan oikeasti.

Postiljooni toi ihanan siemenluettelon postilaatikkoomme ystäväni vinkkaamana ja mie ihailin kaikkia luettelon kukkia, puita ja kasveja ja mietin, mitähän lumen alta pihasta mahtaakaan paljastua. Kaikenlaiset tulevaisuudensuunnitelmat pyörivät piiriä käsi kädessä miun ajatuksissani. =)3 kommenttia:

isopeikko kirjoitti...

Muutos :) Vaihdos. Uusi mahdollisuus.

Hannelen talviparatiisi kirjoitti...

aika menee nopeesti kun on hauskaa

Una ♥ kirjoitti...

Isopeikko, niin on...

Hannele, tai on kiireinen...