Translate

24.4.2019

Suden sukua







Sudesta kesytetyn ystävämme vuosipäivä, kansallinen Koiranpäivä
on tänään.

Koiranpäivä on Suomen kennelliiton 
järjestämä valtakunnallinen teemapäivä. 
Tänä vuonna teemana on koiran tarina. Koiranpäivänä tuodaan esille vastuullisen koiran hankinnan tärkeyttä ja kannustetaan ihmisiä jakamaan tarinoita koiransa kotiutumisesta sekä yhteisestä arjesta. 

Miten sinä valmistauduit koiran tuloon? Mitä ajattelit nähdessäsi oman pentusi ensimmäisen kerran? Millaista arkenne on nykyään? Miten koira on muuttanut elämääsi? Osallistu Koiranpäivään sosiaalisessa mediassa tunnisteella #koiranpäivä2019 ja kerro koirasi tarina!

Näytetään kaikillle, että koiran omistaminen on antoisa elämäntapa. Koiranpäivänä ja Koiranpäivän viikolla eri puolilla Suomea järjestetään lisäksi erilaisia koko perheen tapahtumia.  

Koiranpäivällä Kennelliitto haluaa muistuttaa ihmisen parhaan ystävän merkityksestä.

Koiranpäivänä korostetaan pehmeitä ja lämpimiä arvoja ja kerrotaan koiran erilaisista rooleista ihmisen elämässä ja yhteiskunnassa.

Koiranpäivää vietettiin ensimmäisen kerran jo vuonna 2007. Kennelliiton tulevaisuustoimikunta mietti tuolloin koiran asemaa yhteiskunnassa ja suunnitteli keinoja, joilla koiran tuottamat hyvät asiat saataisiin kaikkien tietoon. /Kennelliitto 

   
#koiranpäivä2019 



Tänään on myös   
Hallinnollisten ammattilaisten päivä
ja Pertti Kurikan nimipäivä, 
kuten myös muidenkin Perttien...