Nämä kauniit korvapuustit
ovat Myllärin.fi-sivulta.
Ihanan täydelliset ja vähän korvan
muotoiset puustiset!
muotoiset puustiset!
Sivulta löytyy ideoita
leipoa korvapuusteja uusilla täytteillä
kuten rahkalla tai tehden niistä
esmes salmiakkipuusteja.
Omenakaneli- tai luumuhillo
käy myös loistavasti täytteeksi.
Omenakaneli- tai luumuhillo
käy myös loistavasti täytteeksi.
Jos et vielä tiennyt,
niin tiistaina 4.10. on
Voit leipoa mieluusti kyllä
jo tänään, sillä pullantuoksu
on oikeasti rakkautta.
jo tänään, sillä pullantuoksu
on oikeasti rakkautta.
♥
Mielestäni tärkein
makuaines
korvapuusteissa on kaneli.
Sitä pitää olla tarpeeksi,
eli paljon. =)
Kaneli = ♥
Kaneli = ♥
Laiskanpuusteja
eli kanelipullia,
eli kanelipullia,
eli rullapullia pellillinen.
Hyviä nekin ovat,
eli ei se ulkonäkö, vaan maku.
Näiden pinnalle on
valutettu tomusokerikuorrute.
Omista korvapuusteistani tulee usein muotopuolia. =)
En pidä raesokerista joten sokeroin pullani hienolla sokerilla.
Se näyttää kotoisalta. Se tuo pullaan lisämakua.
Se ei niin tippuile ympäriinsä pullaa
haukatessakaan.
Korvapuusteja on varmaan
niin monia erilaisia
niin monia erilaisia
kuin on meitä leipojiakin...
3 kommenttia:
Korvapuustiin kuulu AINA kaneli, sokeri ja voilla sivelty taikinalevy...namm..:)
Korvapuustit ovat meillä ihan perinneleivonnaisia. Äitini leipoi niitä, minä olen leiponut ja nyt myös poikani on ryhtynyt leipomaan korvareita. Eikä niistä korvareista aina niin kauniita ulkonäöltään tule, mutta hyviltä maistuvat. Sehän se pääasia on.
Nam! Korvapuusti on lempileivonnaiseni! Olen nyt pienellä herkkulakolla juuri siitä syystä, että niitä(kin) tuli loppukesästä syötyä liikaa. ..mutta uskon, että heti kun päätän lopettaa lakkoilun, pullakauppa tai kahvila saa minut asiakkaakseen :).
Lähetä kommentti