Translate

4.5.2012

Toisen ihmisen tiliotteen julkaiseminen facebookissa...

Itse näin tuon jutun sivusilmällä mieheni fb-kaverin sivuilla... =( 

Mie suutuin nähdessäni että joku on toisen ihmisen nimellä laittanut noin henkilökohtaisen paperin julkiseen levitykseen. =( 
Ihan kuin ei kohteella olisi ihmisarvoa lainkaan! =( 

Mitä nämä suomalaiset, syntyperäiset ihmiset sanoisivat jos heidän OMAT tiliotteensa olisivat kokonimen kera koko kansan ruodittavina, (tai heidän puolisoidensa tms sukulaisen) joilla näkyy ihan samoin esim lapsilisä TULOINA, asumistuki TULOINA, elatustuki TULOINA, (palkkansa, sivutulojensa, osinkotulojensa yms lisäksi, joita taas HEILLÄ saattaapi olla, jos hyvin ovat omat asiansa) yms, ihan samalla tavalla kuin vaikka tässä ko tiliotteessa...! 



Yhtenä vihaisena, kiviä heittelevänä kommentoijana tuon ko tiliotteen kuvan esitelleen miehen sivulla oli oman mieheni kaveri, jolla niin ikään on nykyään puolisona ex-yh-äitykkä, jolla takuulla hänelläkin oli kaupungin rahalaitoksen panoina tilillään monenmoisia suorituksia /kk. Tarpeeseen nekin rahat ovat menneet samalla lailla kuin vierasperäisen nimisen miehen tiliotteen varat. Joten, miksi ihmeessä heitellään näitä isoja kiviä muita kohtaan? 


Muutenkin tuntuu olevan niin, että mitä esim itse on tehnyt, siitä ollaan muille vihaisia?