Translate

3.4.2020

Takatalvi








Huhtikuu on kesärenkaiden vaihtokuukausi, mutta ihan juuri nyt ei kannata vielä laittaa kesätöppösiä autoon, koska talvihan se sieltä vielä saapui tänne eteläiseen Suomeenkin! 
Aamulla kun heräsimme, maailma oli melkein jouluinen! Luulen että tässä tapauksessa voikin puhua jopa takatalvesta, koska meillä ei ollut lainkaan lunta koko varsinaisena talviaikana! 

Wau! On se kaunista! Mutta... kun täällä oli jo niin keväistä! 
Onneksi ei kuitenkaan ole pakkasta vaan mittari on nollassa joten pian tuo joulumaa sulaa pois... 


Vaihdetaan ne autonrenkaat vähän myöhemmin. 

Toisaalta meillä ei ole edes autolla asiaa minnekään, koska mies tekee etänä omia töitään ja minähän introverttina elän aina näin "kotoillen". Koko Uusimaa on suljettu muusta maasta, jonne meillä ehkä muuten olisi vaikka viikonloppuna ollut asiaa. Nyt ei sitten ole. 

Ruokakauppakin on oikeastaan talomme takapihalla, joten sinnekään mennessä ei autoa tarvitse. Tässä(kin) kaupungissa - muun pääkaupunkiseudun tavoin - vihataan autoja joten emme saaneet autopaikkaa talosta (autopaikkoja oli vain 1/3 huoneistoihin verrattuna)ja kadunvarteen niitä ei täällä voi jättää. 

Onneksi mies huomasi tänne muuttomme jälkeen ilmoituksen jossa vuokrattiin viereisestä talosta lämmin autopaikka tallista. Onhan se vähän kallista, mutta auto on myös suojassa siellä kameravalvonnassa ja lämpimässä ja talvella sen ikkunoita ei tarvinut ainakaan kotoa lähtiessä raapia. 

Myös ne autonrenkaat voi säilyttää siellä tallissa, auton vierellä. Olkoot vielä rauhassa odottamassa.