6.11.2010

Niinpä niin...

...


Kuvattu ruåtsissa joskus...

...

5 kommenttia:

 1. No ei tuota voisi paremmin sanoa/kuvata:)

  VastaaPoista
 2. Clarissa =)

  Ja voitko uskoa, että tämä kuva tuli alunperin tähän etukäteispostauksena, aluksi Halloweenia juhlistamaan viikkoa aikaisemmaksi ja sitten kun löysin metsästä repalelehtiä, tämä kuva siirtyi viikkoa myöhemmäksi, ihan sattumalta. =)

  Eilen huomasin sivun avautumista tarkistaessani vinosti hymyillen että sattuupa olemaan Pyhäinpäivän lisäksi ruotsalaisuuden päivä ja Kustaa Aadolfin päivä ja viime aikaiset uutiset mielessäni mietin jotta postaushan meni ihan nappiin... =P

  VastaaPoista
 3. Tää puku on kyllä ihana, juuri minun makuuni!!

  VastaaPoista
 4. Hieno oivallus! Sait ajattelemaan ja vertaamaan entistä menoa. Tuollasia vaatteita valmistettiin kauan ja luonnon materiaaleista, joka sekin pitkitti vaatteen ikää. Ne olivat tosi arvokkaita! Ymmärtää sen aikaista, oli aikamoinen ele ja kannanotto jos joku mielenosoituksellisesti kiihdyksissään "repi ihokkaansa". Sama kuin nykypäivän nainen polttaisi Cuccin laukkunsa.
  Elämän kaikilla osa-alueilla toteutettiin tuolloin tuollaista pitkäkestoisuutta ja ajattomuutta.
  Nykyään vaatteet ja tuotteet ovat paljolti kertakäyttökamaa - halpoja. Laadusta, ajottomista asioista ja tuotteista saa maksaa. Minusta aivan paikallaan, arvostaa tällaisia pysyvyyden ja ajattomuuden asioita. Vaalia omassa arjessaankin tällaista käytäntöä; mm suosia luonnonkuitija, välttää lisäaineita - valmistaa ruoka itse mahdollisimman puhtaista raaka-aineista, vaalia itseään kiireettömyydellä jne.

  VastaaPoista
 5. Liisa

  Harmi etteivät vaatteet ole enää naisilla noin naisellisia. =)


  Rita

  Aivan, kiitos. =)

  Kertakäyttövaatteet ovatkin lopulta kalliita, koska niitä saa olla uusimassa koko ajan.

  VastaaPoista


♥ Kiitos kommentistasi! ♥