Translate

7.10.2021

Rakastan lankoja

 



Rakastan lankoja -päivä /I Love Yarn Day on Internetin aikakauden tuote, joten suurin osa osallistuukin siihen verkon kautta. Näin he voivat jakaa kokemuksiaan muiden neulojien ja virkkaajien kanssa.

Lankojen kanssa työskentelemistä pidetään hauskana ajanvietteenä, mutta tarkoitus ei ole pelkästään lisätä neulomisen ja virkkaamisen suosiota harrastuksena. Lankakäsitöissä on myös terveydellisiä etuja, esimerkiksi stressin väheneminen.

Vuoden 2019 tutkimuksessa 97 prosenttia käsityöihmisistä totesi lankojen kanssa työskentelyn auttaneen heitä "hidastamaan elämäänsä" ja rentoutumaan.

 

 

 

 

 

Neulominen ja virkkaaminen samoin kuin muutkin hyvinvointia edistävät toiminnot, esim lempeä liikunta ja meditaatio, ovat tehokkaita keinoja, joiden avulla ihmiset voivat mietiskellä, rentoutua ja nauttia elämästään.

 

 


 

Ihmiset jakavat myös blogitekstejä ja kertovat miksi he rakastavat käsitöitä. Aiheet voivat vaihdella henkilökohtaisista kokemuksista eri lankojen kanssa asioihin, joita voit opettaa muille. Jos olet kokenut neuloja tai virkkaaja, voit jakaa muille ohjeitasi.

Yksi teemapäivän ideoista on neuloa mukana KAL-ryhmissä. (Knit along = neulotaan yhdessä.)

Teemapäivässä on kyse myös kommunikoinnista tästä aiheesta. Hashtagin käyttäminen on loistava tapa jakaa viestejä ja tarinaa teemapäivästä. /DTY

 


on 9.10.2021 

#ILoveYarnDay  

 



Postaan tämän esille jo ajoissa,
jotta voit varautua tähän ihanaan teemapäivään  
ja hankkia lisää ihania lankoja... ;D



PS: 
 
Kuvat ovat kuvapalvelusta 
vaikka toki toivoisin,
että ne olisivat kodistani! =D