1.12.2015

Pukeudu hameeseen ja syö omena

Toivottavasti ei ole hirveästi pakkasta tänään, koska olisi Pukeudu hameeseen -päivä ja samalla Syö punainen omena -päivä. No mikäs siinä. Tänään siis lämmin mekko päälle ja punainen omena evääksi, menet sitten minne tahansa, kouluun, töihin, shoppailemaan, kävelylle, treffeille...
Pidä hauskaa.
Ja valitse päällystakiksi 
jotain tosi lämmintä. 
Ei minulla sitten muuta. 

Ja hyvää alkanutta joulukuuta... =)

8 kommenttia:

 1. Ihanaa minullekin oma joulukalenteri sinun blogissa! Kiitos! Alkoi tehdä mieli omenaa ja villaliivimekko on päällä tänään töissä. Kumpa ruokalassa olisi hedelmiä jälkkäriksi ja saisin oman omenan. =-) t::Sini

  VastaaPoista
 2. Mistä ihmeestä bongaat näitä teemapäiviä? Joistakin kuulen jälkikäteen, mutta harvoin sentään ihan juuri silloin, kun on ko. päivän aika. Onneksi sentään ei jokaiselle ole omaa liputuspäiväänsä.

  VastaaPoista
 3. Höh, mulla meni ihan huonosti sitten tämä päivä. Omenani oli kellavihreä. Punaista hametta en omista, joten pukeuduin sinisiin toppahousuihini.
  Mukavaa joulukuuta sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih. Omenasi oli varmasti ihan justiinsa loistava! Ja hameelle ei oltu väriä määriteltykään. Toppahousut olisivat olleet ihanat täällä Päijät-Hämeessäkin monena viime päivänä. Minulla on punakirjavia Ida red omenoita ja pitkien legginsien kanssa minulla oli kesäinen trikoopuolihame, mutta ei päivän kunniaksi vaan se on tavallista pukeutumistani. ;)

   Poista


♥ Hei!
Jos kerran luit
niin kommentoi ihmeessä!

Terveisin Una