Translate

22.4.2012

Krookusten aikaa...
Sunnuntaifiiliksiä:

Vaikka maaperä pihalla on yhä aikas märkää edes kävelemiseen nurmikolla, on yhtä "kukka-yrtti-puunalku-penkkiä" hiukan siistitty, hehkeinä kukkivia krookuksia ja niissä pörrääviä mehiläisiä ihailtu. Loput puidenkaatoroskat on siivottu. Ulkorapun kaide, muutamat vaatteet, naama ja kädet valkoisella maalattu! Ihailtu levveesti hymyillen, kun tuo mies teki ensin ulkorapunkaiteen loppuun, sekä ilmalämpöpumpulle kotelon ja lopuksi hän kokosi ja paikoilleen asensi vielä pihamökin seinään yhden söpön linnunpöntön!
Toivottavasti joku lintunen nyt löytää sen pikkupönttösen... =D

Ulkona tarkeni ilman takkia! Sain tuuletettua kämppää raikkaaksi ikkunat ja ovet levällään. Päästin kevään tähän tönöön. Saatiin myös raikkaat petivaatteet vintin ikkunalaudalla roikottamalla. Päiväruuaksi oli mm parsaa kinkkukäärössä + saunaa, puhtaita hiuksia ja tummaa taloussuklaata illalla... =D

Mahtava hyväntuulen flow pyyhkäisi tän naisen mukaansa tänään niin, että vielä myöhään illallakin hymyilyttää kun oli niin täydellinen sunnuntai. =)


PS:  Mutta seuraavana aaamun fasaanikukko kävi syömässä suurimman osan näistä krookuksista!!!!! :(7 kommenttia:

Hannah kirjoitti...

Kerrassaan hurmaavat kuvat!!

Harakka kirjoitti...

Krookuksesi ovat niin kauniita!
Ja eilen oli kyllä niin lämmin ja kaunis päivä!

Hallatar kirjoitti...

Kiitos Hannah ja Harakka! =)

On niin sykähdyttävää että parissa paikassa pihaa on kukkia, kun vielä viime keväänä tässä pihassa ei ollut kerrassaan yhtään mitään! =)

Mie viime kesän ja syksyn upotin maahan kaikenlaista kasvamaan mutta esim nämä krookuksen sipulit piti yrittää piilottaa haravointijätteillä (lämmin syksy aiheutti hieman vihreää kasvua) uteliailta ja nälkäisiltä fasaaneilta, jotka söivät tosin näistäkin monta, monta sipulia. Nyt keväällä miulla on ollut kukkivien krookusten päällä verkot, saman uhan + jänisten vuoksi.

Oli ihanaa ottaa verkot pois eilen kukkien päältä ja ihailla niitä... =D

Hallatar kirjoitti...

PS: Illalla laitoin verkot taas paikoilleen.

hanne virtauksesta kirjoitti...

Voi miten hurmaavia!!
Täällä on ollut koleea, kylmää!

Kiki kirjoitti...

Ihana kuulla upeasta päivästäsi ja katsoa värikkäitä keväisiä kukkaskuvia!

Hallatar kirjoitti...

Kiitos Hanne ja Kiki =)


Viileää ja sateista on meilläkin ollut viime päivinä, mutta sade saa aikaan sen efektin, että nurmikko alkaa olla vihreämpi päivä päivältä. =)