Translate

19.6.2006

Taikayö taas tulossaSoon kohta Juhannus!
Me naispuoliset keräämme jo hyvissä ajoin ne seitsemän kukkaa tyynyn alle.
Joillakin seuduilla niitä pitää kerätä yhdeksän,
ja
oliko niin että jossain jopa 13 kukkaa!
Voe mahoton...!? =D
-Ja heräämme sitten nenä tukkoisena seuraavana aamuna. =)


* Kun juhannusyönä asettaa vastakkain kaksi peiliä ja katsoo toiseen peiliin, niin näkee toisessa peilissä sulhasensa.
* Juhannusyön kaste parantaa finnit. Ja syylät! =D

* Ajattele mielitiettyäsi samalla kun nielaiset neliapilan,
niin rakkautesi saa vastakaikua.
* Saat tietää tulevaisuutesi, istumalla omenapuun alla juhannusyönä.

* Nuori tyttö voi mennä keskiyöllä kolmen tien risteykseen, riisuen siinä itsensä alastomaksi ja lakaisten teitä kaikkiin kolmeen suuntaan. Näin tuleva puoliso tulee häntä tiellä vastaan. Jos kukaan (edes poliisi) ei tule, ei tyttö sinä vuonna pääse naimisiin.

* tyttöjen pitäisi kirmata juhannusyönä saunapuhtaana ja alasti kukkakedolla niin he saavat heilan. (Tyttöparat saattavat saada sulhasehdokkaita ihan liiankin kanssa peräänsä! )


* Laita pari, ööh... vasemmasta kainalosta otettua karvaa leipään ja tarjoa kosijalle, niin hän rakastuu sinuun. Mieluiten tulisi käyttää kolmea kokonaista kainalokarvaa tai kolmea karvaa, jotka on leikattu yhdeksään osaan. Karvat voi laittaa myös miehen ruokaan ja sanoa samanaikaisesti:
"Niin lähellä kuin mitä nämä karvat ovat minua olleet, niin läheiseksi olen minä sinulle tuleva."

Tyttöporukan Juhannus-sauna:
* Saunassa syödään tilaisuutta varten keitettyä puuroa. Puuroon on piilotettu papu ja se tytöistä, joka saa pavun itselleen, on seuraava morsian.

Ja saunan jälkeen:
* Yleinen taika, on kävellä Juhannussaunan yhteydessä takapuoli edellä kohti puupinoa. Mihin halkoon takapuoli osuu, sellaisen rakastajan saa. Jos halko on halkaistu, se on jo toisen naisen varattu mies, jos se on kokonainen, se tulee täysin omaksi.

Entäs se "lapsilykky"? =)
* Naiset näkevät raskauksiensa lukumäärän vasemman pikkusormen alemman nivelen ja tyviviivan välistä hentoina poikittaisviivoina.
(-Hui, miulla ON kolme viivaa siinä... ;D ) 


Miehille suunnatut "taikavinkit" eivät kuullosta
naisnäkökulmasta kovin houkuttelevalle:
* Poraa omenaan kolme reikää ja pidä sitä vasemmassa kainalokuopassa niin kauan, että se on kauttaaltaan hien peitossa. Tarjoa sen jälkeen omena tytölle. Omenan sijaan voit käyttää myös leipäpalaa. Hän on sinun!
(yäk...;D )
* Etsi oikein limainen sammakko, pitele sitä kunnolla käsissäsi ja anna liman kuivua käsiisi. Peseydy ja halaa tyttöä. Hän rakastuu aivan takuuvarmasti sinuun -Päätä pahkaa! =D

* Heitä sammakko tytön päälle, niin hän menee vuoksesi täysin pois tolaltaan. Siperiassa tapana on käyttää etanoita ja täitä.
-Ainakin täit purevat hyvin...

* Sammakkojauheen käyttö on myös hyvä keino. Jauha sammakon luuranko ensin hienoksi ja heitä sitten hyppysellinen jauhetta tytön perään. Tämän jälkeen tyttö on sinun. Voit myös pitää elävää sammakkoa housuntaskussa samanaikaisesti, kun varastat hellien tunteittesi kohteelta suudelman. Tunteesi saavat vastakaikua.
("Mikä sinun housuissasi pullottaa? -Sammakko, kultaseni, sammakko.")
Nykytaikoja:
* Käännä juhannusiltana nukkumaan mennessäsi vasemman jalan sukka nurin ja laita sen kantapäähän viiden sentin raha. Vedä sukka vasempaan jalkaan. Sen jälkeen et saa puhua enää mitään ja unessa näet tulevan sulhasesi.

* Jos Juhannuksena keskiyöllä makaat neljän tien risteyksessä,
jäät varmasti auton alle!

* Jos kännykästäsi loppuu juhannusyönä akku, tietää se ylimääräistä rahanmenoa loppuvuonna.

* Jos kännykkäsi taasen putoaa järveen, tulee loppuvuodestasi hyvin "vetinen".

* Festareilla tulee heilaonnen takaamiseksi kirmata kolme kertaa teltan ympäri myötäpäivään ja neljä vastapäivään. Alasti tietenkin. Tavalliset saunojat voivat suorittaa toimen saunan ympärillä. Juostessa pitää huutaa!

* Jos festareilla onnistut kömpimään yöksi telttaan, olet ollut selvin päin. "Ammattilaiset" ryömivät maan ja teltan pohjakankaan väliin.

* Sauno koko aattoilta savusaunassa, vihdo kunnolla, kieriskele lauteilla, nurmikolla ja järvessä. Katso peiliin, niin saatat nähdä miltä näyttäisi se vähäjärkinen, joka suostuisi menemään kanssasi naimisiin!

* Jos naiset tai tytöt käyvät yhdessä vessassa tai puskassa, tietää se heille parempaa miesonnea.

* Jos miespuolisilta kastuvat kengät, tavalla tai toisella, tietää se heille huonoa onnea naisten keskuudessa.

* Kaikkien naimattomien naisten kannattaa juhannusyönä pukeutua lenkkareihin, verkkareihin ja todella suureen t-paitaan.
-Nimittäin jos miesseura ei kiinnosta.


Ja erilaisten kukkien keräämisen tilalle on tullut seuraava,
joissakin piireissä jopa helpommin toteutettava taika:
* Kerää juhannusyönä kuusi (6) erilaista korkkia ja laita ne tyynysi tai makuupussisi alle. Nukkuessasi näet unta tulevasta puolisostasi.* Tyhjät pullot tulee asettaa riviin suu siihen suuntaan, josta toivoisi sulhon tai morsiamen saapuvan.Juhannus kaupungissa:
*
Varma tapa nähdä potentiaalinen sulhoehdokas, on nukkua kannettavan tietokoneen kanssa, jossa pyörii kuvallinen senssipalsta... :D
Tai:* Kun morsian juhannusyönä kävelee kukkaisniityllä kello 24 jälkeen pellon halki kädet levällään, kosketellen kedossa kukkivia kasveja
-Niin sulhanen odottaa autossa ja huutaa: "TUU JO!!!!"


VAAN KERTOKAAPAS TYÄ LISÄÄ TAIKOJA!! =D