Translate

28.4.2010

Kalevalaa koruina Euroviisuissa

...




Kuva: Kalevala koru


Olen aina pitänyt iättömistä Kalevalakoruista.
Niissä on jotakin mystisen kiehtovaa taikaa...
Kuvassa ihanaa Vanamo-sarjaa...
Ilahduin kovin tästä seuraavasta uutisesta:

"Kalevala Koru on solminut yhteistyösopimuksen Suomen tämän vuoden Euroviisuedustajan Duo Kuunkuiskaajien kanssa. Yhteistyö sisältää korunäkyvyyttä koko vuoden ajan, erityisesti toukokuun ajan Oslossa järjestettävissä Eurovision laulukilpailuissa. Duo Kuunkuiskaajat edustaa Suomea toukokuussa Oslossa pidettävissä Eurovision laulukilpailuissa kappaleella ”Työlki ellää.”

”Duo Kuunkuiskaajien Johanna ja Susan edustavat meille musiikin iloa, ammattitaitoa ja positiivisuutta raikkaalla tavalla. Sen lisäksi, että he ovat rautaisia musiikin ammattilaisia, he ovat ihmisinä hyvin innostavia. Heidän kanssaan on ilo tehdä yhteistyötä”, kertoo Kalevala Korun myynti- ja markkinointijohtaja Riitta Huuhtanen. Euroviisujen finaaliesityksessä duon yllä tullaan näkemään mm. Kalevala Korun korumuotoilija Kirsti Doukasin rakastetuimpia korusarjoja kuten Vanamo ja Naisen ääni. Korut on valittu yhteistyössä Johannan ja Susanin kanssa. Myös yhtyeen muille jäsenille on valittu omat esiintymiskorunsa.

Duon mukaan he haluavat ylpeänä edustaa Suomea niin Euroviisuissa, kuin muutenkin maailman musiikkiareenoilla liikkuessaan. Ylpeydenaihe tulee kaikesta siitä suomalaisuudesta, jota Kuunkuiskaajat itsekin edustaa eli iloisuus, avoimuus, rehellisyys ja energisyys. ”Yhtä ylpeitä olemme siitä, että Kalevala Koru valitsi meidät yhteistyökumppanikseen. Kalevala Koru edustaa nimenomaan sellaista suomalaista huippulaatua, johon on duomme haluaa samaistua”, toteavat Johanna Virtanen ja Susan Aho. Kalevala Koru on tehnyt usean vuoden ajan yhteistyötä Värttinän kanssa. Yhteistyö saa luontevaa jatkoa nyt duon kanssa.

Vuoden 2010 Eurovision laulukilpailu järjestetään Oslossa. Ensimmäinen semifinaali käydään tiistaina 25. toukokuuta ja toinen semifinaali torstaina 27. toukokuuta. Euroviisut huipentuvat lauantaina 29. toukokuuta järjestettävään finaaliin.

Kalevala Koru Oy on alansa suurin yritys Suomessa ja suurimpia Pohjois-Euroopassa. Kaikki korut valmistetaan Suomessa."





Kuunkuiskaajien viisukappaleen paikoittain satumainen video.
Bonuksena ihana talvimaisema ja upea haitari!!!

Onnea hurjasti matkaan ihanalle romanislaavilaistyyliselle
esitykselle Kuunkuiskaajille
kilpailuun kuukauden päähän!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥




PS: Vanamoista puheen ollen,
ihan pian pääsemme nuuhkimaan
metsän vanamoitakin...





...