Translate

5.12.2009

Kuusen pienet kynttiläiset

...

Oi, jos kaikki menee nappiin niin meillä ovat tänään kaikki nuoret plussineen & bonuksineen paikalla ja pidetään sellainen pikku-pikkujoulu. Keittiön pöytää ja tuoleja ei ole vieläkään, mutta leikitään vaikka japanialaisia ja istutaan lattialla lautasinemme.

Halukkaat saavat koristella kanssani kuusen tuonne olohuoneeseen jo joulua odottelemaan kaikkien silmien iloksi. Kuusenkoristeet on haeskeltu esille ja olenpa jopa yhden uudenkin kuusenkoristeen saanut vuoden ikäiseen joulupuuhumme hankittua. Joka joulu näet aina yksi uusi koristus pitää olla, vaikka entisiä olisi kuinka paljon tahansa.
Uudet lamputkin kuusemme sai, kun entisissä, esikoisen ikäisissä kuusenlamppusissa lakkasi osa kynttilöistä palamasta jo toissa jouluna. Viime jouluna ne vielä sinnittelivät vajaavalovoimaisina koristepuussamme, mutta nyt ne joutivat hyvin palvelleina eläkkeelle.

En tahtonut enää sellaisia varsinaisia kuusen isoja kynttilöitä vaan ihan pienet tuikkuset. Ne pienokaiset valaisevat ihan yhtä ihanasti kuin suuremmatkin lamppuset ja kimaltavat koristeet taittavat ja toistavat valoja ja värejä vielä lisää.
Must to do before Christmas-lista:


- Isompi siivous = done
- Joulupipareita = done
- Joulutorttuja = done
- Joulukuuseen uudet lamput = done
- Yksi uusi koriste kuuseen = done
- Joulukuusen koristelu <3
...