Hae tästä blogista

8.3.2016

Hyvää naistenpäivää!


 
 
 Jokainen nainen 
on oman elämänsä 
prinsessa 
vaikka joskus kruunu 
saattaa olla 
hieman ruosteessa 
hukassa 
tai vinossa 

-Una Reinman


 
 
 
 
 
Joku saattaa huomauttaa ettei kulta ruostu,  mutta tuskin kukaan prinsessa, prinssi, kuningatar tai edes kuningas jaksaisi pitää päässään aidosta kullasta tehtyä kruunua, koska kulta on hyvin painava alkuaine. 
 
Koristekruunut ja tiarat tehdään siksi jostain kevyemmästä materiaalista, joka saattaa vaikkapa joskus ruostua jos siihen osuu sadepisaroita, tuskanhikeä tai kyyneleitä...

Eihän se muovikaan ruostu, mutta sellaisen kruunun saattaisi taas tuuli viedä... 

 
Paras kruunu 
olisi kyllä ihan vaan 
kukkaseppele. 
 
💗 
 
 
- Pitäisin sitä päässäni sillailla salaa kesäyössä siihen aikaan, kun maahiset ja hallavat haltijattaret tanssivat kuusimetsän usvaisissa saniaisissa ja metsäkortteissa... 


12 kommenttia:

 1. Ihanaa naistenpäivää ♥

  VastaaPoista
 2. Oikein hyvää naistenpäivää sinullekin, Una!

  VastaaPoista
 3. Tuli kesää ikävä tuosta sinun viimeisestä lauseesta :). Kiitokset! ja hyvää naistenpäivää!

  VastaaPoista
 4. Ennen sanottiin, että hiukset ovat naisen kruunu. Minulla on aina ollut ohut tukka, joka on iän myötä vielä harvennut. Ei siis sitäkään, mutta jospa hankkisin sen peltikruunun. Kruunun voi myös virkata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooo! Virkattu kruunu olisikin aivan loistava! Olen joskus koettanutkin virkata sellaisen mutta piilotin sen ennen kuin kukaan näki sitä. =D Se ei ollut ihan samanlainen kuin mallikuvassa... =D Puutarhassa olisi hauskaa olla sellainen rautainen rustiikkinen vanha kruununmuotoinen kukkatuki... ehkä joskus löydän sellaisen. =)

   Poista