23.3.2017

Revityt = kerjäläislookKatselen uuden Bumtsibumin pianonpimputtajia MTV:n aamulähetyksessä: jalat levällään istuvilla aikamiehillä polvilumpiot työntyvät groteskisti ulos ratkenneista farkuista, ulkona on kuitenkin vielä pakkasasteita...?! Mitä järkeä on laittaa siisti takki jos housut ovat poikki polvista?

Säälittävää. Kuin suoraan Kerjäläisoopperasta tai Viktor Hugon Les Misérables teatteriesityksestä. 

Eikö vaatteen tarkoitus kuitenkin ole suojata sinua säältä, varsinkin meidän maamme kaltaisissa sääoloissa? 

Ymmärrän jos olet ihan oikeasti köyhä ja jossain vaatteessasi saattaa siksi olla rikkinäinen kohta. Köyhäkin tosin pyrkii korjaamaan ja paikkaamaan vaatteensa. 

Puhun kokemuksesta. Meillä vaatteita pidetään niin kauan kuin suinkin voidaan, korjataan välillä, ja kengät kiikutetaan suutarille ja taas pidetään. Uusia ei hevillä hankita, ja kun hankitaan niin hankitaan ehjiä ja kestäviä, ei todellakaan valmiiksi silvottuja.  -Onkin ärsyttävää huomioida ettei maamme kaupoista tämän rääsyläisriekalevillityksen myötä meinaa löytyä edes miehelle ehjiä farkkuja.

Kyllä nämä kaikki reikähousut muutaman vuoden päästä katuvat, kun polvia vihloo ja särkee joka säällä. Kas, kun eivät kulje takamus paljaaksi revityissä housuissa, onhan sellaisiakin... Jospa he vaan kulkisivat tykkänään sortsit jaloissaan läpi vuoden? =D "Ihmiset eivät ole tatuoituja 

eikä lävistettyjä kaiken maailman rinkuloin. 

Farkkuja ei ole rikottu eikä valkaistu. 

Niitä on myynnissä aivan ehjinä ja uudennäköisinä. 

Pukeutuminen on siistiä, käytännöllistä ja tyylikästä... "  Oikeastaanhan kaikki vaatteet voisi heittää ensin leijonille revittäviksi! Miten olisi jos kotimaiset vaateliikkeet tekisivät yhteistyötä Korkeasaaren kanssa? 


Ps: Ellinooran biisissä on paljon sellaista minkä kyllä allekirjoitan. :)


2 kommenttia:

 1. Hehe hyvin sanottu!Ewe

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. =) Kiits Eve.

   Ihmiset ovat niin laumasieluja...

   Poista


♥ Kiitos kommentista! ♥