8.3.2017

Kummit muuttavat maailmaa
Ryhdy kummiksi maailman lapsille.  Pelastakaa lapset yhdistyksessä:

Pelastakaa Lasten kummina ojennat auttavan kätesi hädänalaisille 
lapsille ja annat heille paremman elämän.

Kummina tuet valitsemasi kohteen lapsia 25 eurolla kuukaudessa. 
Voit kohdistaa tukesi juuri siihen työhön, joka on sinulle tärkeää: humanitaariseen apuun, 
kotimaan avustustoimintaan tai tietyn maan lasten auttamiseen.

Kiitoksena merkittävästä tuestasi saat kahdesti vuodessa kummikirjeen 
ja Tulevaisuus uusiksi -lehden. *****************************
Tai ryhtyä Yhteisökummiksi Fidaan: 

Yhteisökummi on kummi, jolla ei ole omaa kummilasta, 
vaan hän on kummina kokonaiselle lapsiryhmälle.

Miten apu toimitetaan perille?

Fidan työntekijät ja paikalliset kumppanit, jotka ovat usein seurakuntia, ovat kulttuurin ja olosuhteiden asiantuntijoita. Näin ollen he tietävät, miten ja ketä tulee auttaa. Heillä on myös toimintaan tarvittavat verkostot. Fida vahvistaa, rohkaisee ja kouluttaa yhteistyökumppaneita kehittämään omaa yhteisöään.

Miten kummivarat käytetään?

Kokemuksemme osoittaa, että lasta autetaan parhaiten auttamalla koko yhteisöä. Sen tähden kummivarat käytetään yhteisön lasten terveyden ja ravitsemuksen kohentamiseen, lasten pääsyn varmistamiseen tasokkaaseen esi- ja perusopetukseen, yhteisön ruokaturvan ja toimeentulon kehittämiseen, yhteisön hygieniatason ja vedensaannin kehittämiseen ja tietoisuuden lisäämiseen lasten oikeuksista ja lastensuojelusta.

Kummilapsesi ilahtuu, jos toisinaan muistat häntä postikortilla tai lyhyellä kirjeellä. Kummius ei kuitenkaan velvoita sinua kirjoittamaan. Ethän lähetä paketteja etkä lahjoja, sillä ne lisäävät lasten keskistä eriarvoisuutta ja aiheuttavat ylimääräistä työtä kummikohteessa.
Valokuvat kummista, kummin perheestä ja Suomen luonnosta ovat erityisen kiinnostavia.


  *****************************


 
Planin kummitoiminnassa on mukana 
miljoonia kehitysmaiden lapsia.
Lahjoituksesi käytetään aina sen yhteisön hyväksi, jossa kummilapsesi asuu. Voit olla varma siitä, että kummilapsesi yhteisö ja näin myös kummilapsesi hyötyy lahjoituksestasi. Lahjoituksesi avulla pyöritämme erilaisia hankkeita kummilapsesi yhteisössä ja alueella. Tämä voi tarkoittaa esimerkiksi uuden koulun rakentamista tai opettajien koulutusta, oppilaiden iltapäiväkerhotoiminnan kehittämistä tai uuden kaivon rakentamista yhteisöön.


 *****************************
 

Tai voit ryhtyä SOS -kummiksi: 
Miljoonat Monan kaltaiset yksin jääneet lapset joutuvat selviytymään omillaan: 
vailla isää ja äitiä, vailla kotia ja ilman toivoa tulevaisuudesta.
Alle eurolla päivässä sinä voit tarjota yksin jääneelle lapselle rakastavan kodin! Kadulla yksin jäänyt lapsi on vaarassa joutua sairauksien, hyväksikäytön tai ihmiskaupan uhriksi.
Sinun avullasi vaarassa oleva lapsi saa kodin, jossa hän voi elää turvassa ja rakastettuna.
Ryhdy tänään SOS-Kummiksi ja annat lapselle rakastavan kodin, koulutuksen ja tulevaisuuden. - SOS lapsikylä-


 *****************************Kummina autat parhaiten. Parasta apua on pysyvä muutos. Juuri kummit tekevät muutoksen mahdolliseksi. Kummina autat tehokkaasti kehitysmaan lasta ja hänen koko yhteisöään kuukausittaisen kummimaksun muodossa. Näet ja koet muutoksen voiman kummilapsesi silmin muun muassa kuvien ja henkilökohtaisen kirjeenvaihdon kautta. Yhteinen matkanne on täynnä toivoa paremmasta maailmasta.

Kuten kaikki onnelliset tarinat, niin myös kummiuskin alkaa tutustumisesta toiseen ihmiseen ja hänen mailmaansa. Kummina pääset aitiopaikalta näkemään mahdollistamasi pysyvän muutoksen kummilapsesi maailmassa henkilökohtaisen kirjeenvaihdon, kuvien ja videoiden muodossa. 
Yhteisen matkan aikana oppivat sekä kummi että kummilapsi. Kummilapsesi oppii taidot pärjätä maailmassa ja kummina sinä opit paljon paitsi kummilapsestasi, hänen maailmastaan ja yhdessä tekemästämme tärkestä työstä, myös varmasti paljon itsestäsi.

Aikanaan myös kummiuden yhteinen matka tulee päätökseen. Hyvästien jättäminen kauniin yhteisen matkan jälkeen voi olla haikeaa, mutta sen voit tehdä hyvillä mielin. Kummina tiedät, että olet aloittanut hienoja ja pysyviä asioita kummilapsesi elämässä. Olet antanut kummilapsellesi mahdollisuuden. worldvision.fi‎

  *****************************

Suomen lähetysseura:


Sinä voit muuttaa lapsen elämän!


Koulutus ei ole itsestäänselvyys köyhissä oloissa eläville lapsille. Kummina voit muuttaa kehitysmaan lapsen elämän. Kummin tuki antaa mahdollisuuden koulunkäyntiin ja turvalliseen lapsuuteen. Tukesi käytetään välttämättömiin koulunkäynnin kuluihin ja lasten hyvinvointiin. Samalla pyritään vaikuttamaan myös siihen, että lapsen lähiyhteisö tukee opiskelua.

Sinustako kummi Tansanian albiinolapsille?

Tansaniassa monet albiinolapset kokevat syrjintää ja vainoa poikkeavan ihonvärinsä vuoksi. Varsinkin Luoteis-Tansaniassa perinteinen kansanuskonto ja noituuden pelko vaikuttavat edelleen vahvasti ihmisten arkeen. Lapset tarvitsevat suojelua ja turvaa.
Lähetysseuran kummina olet mukana auttamassa albiinolapsia ihmisarvoiseen elämään. Kummien tuella huolehditaan lasten hygieniasta, ruoasta ja muista välttämättömistä tarpeista Shinyangan albiinokeskuksessa, tässä ja nyt. Toisaalta halutaan vaikuttaa siihen, että näiden lasten ei tarvitse enää asua keskuksessa, vaan he voisivat turvallisesti palata kotiin.
Ryhdy kummiksi ja tule mukaan muuttamaan maailmaa. Voit ryhtyä kummiksi Tansanian albiinolapsille tai voit valita liittymislomakkeesta jonkin muun sinulle tärkeän kummilapsiryhmän.

Kummina olet sankari

Anna lapselle mahdollisuus koulunkäyntiin ja elämään. Apusi on korvaamaton.
- Sankarit toimivat usein piilossa. He ovat niitä, jotka välittävät, jakavat omastaan ja luovat turvallisuutta toisille. Sankaruus ei ole yleviä juhlapuheita, vaan todellinen sankaruus löytyy hetkittäisistä arkivalinnoista: siitä kun valitaan hyvä eikä pahaa, yhteisöllisyys eikä itsekkyys. 
Irja Askola, Helsingin piispa  /Suomen lähetysseura  *****************************


Patmos lähetyssäätiöön kelpaat myöskin ilman  
muuta kummiksi 

Kummimaksu on 300 €/vuosi (vain 0,82 € / pv). Vuosimaksun voit maksaa kerralla tai haluamissasi erissä. Kummikohteissa järjestetään lapsille joulujuhla lahjoineen. Vapaaehtoinen jouluraha on 10€/kummi. Kummiksi ilmoittautumisen jälkeen sinulle lähetetään tarkemmat toimintaohjeet. 
Voit olla mukana auttamassa lapsia ilman kummisitoumustakin, antamalla kertalahjoituksen. 


 *****************************

Turvaa ihmisoikeuksia, Amnesty Internationalia 
avustamalla. Asioihin voi vaikuttaa.
Lahjoittamalla tuet työtämme sen puolesta, että ihmisoikeudet toteutuvat jokaiselle ihmiselle, kaikkialla. Liity kuukausilahjoittajaksi ja turvaa ihmisoikeustyömme!
 
 *****************************


Tai ryhdy koko maailman kummiksi!

Voit myös ryhtyä tietyn suojeluryhmän kummiksi 
maailman luonnonsäätiön WWF:n sivuilla: 

Voit avustaa maailman pienintä hyljelajia: Saimaannorppia, 
 Itämerta, Sademetsiä, tai Ilmastoa. Voit olla WWF-yleiskummi, 
Lumi-kummi, Lumileopardikummi, tai voit 
lahjoittaa oman syntymäpäiväsi huomionosoitukset 
WWF:lle. 

"Rakennamme tulevaisuuden, jossa ihmiset
ja luonto elävät tasapainossa." 
WWF 
2 kommenttia:


♥ Kiitos kommentistasi! ♥