8.3.2016

Hyvää naistenpäivää!


 
 
 Jokainen nainen 
on oman elämänsä 
prinsessa 
vaikka joskus kruunu 
saattaa olla 
hieman ruosteessa 
hukassa 
tai vinossa 

-Una Reinman


Joku saattaa huomauttaa ettei kulta ruostu... mutta tuskin kukaan prinsessa, prinssi, kuningatar tai edes kuningas jaksaisi pitää päässään aidosta kullasta tehtyä kruunua, koska kulta on hyvin painava alkuaine. 
 
Koristekruunut ja tiarat tehdään siksi jostain kevyemmästä materiaalista, joka saattaa vaikkapa joskus ruostua jos siihen osuu sadepisaroita, tuskanhikeä tai kyyneleitä...

Eihän se muovikaan ruostu, mutta sellaisen kruunun saattaisi taas tuuli viedä, joten minä voisin kyllä pitää kutreillani kultamaalilla maalattua peltikruunua. - Sillai salaa kesäyössä siihen aikaan kun maahiset ja hallavat haltijattaret tanssivat kuusimetsän usvaisissa saniaisissa...12 kommenttia:

 1. Ihanaa naistenpäivää ♥

  VastaaPoista
 2. Oikein hyvää naistenpäivää sinullekin, Una!

  VastaaPoista
 3. Tuli kesää ikävä tuosta sinun viimeisestä lauseesta :). Kiitokset! ja hyvää naistenpäivää!

  VastaaPoista
 4. Ennen sanottiin, että hiukset ovat naisen kruunu. Minulla on aina ollut ohut tukka, joka on iän myötä vielä harvennut. Ei siis sitäkään, mutta jospa hankkisin sen peltikruunun. Kruunun voi myös virkata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooo! Virkattu kruunu olisikin aivan loistava! Olen joskus koettanutkin virkata sellaisen mutta piilotin sen ennen kuin kukaan näki sitä. =D Se ei ollut ihan samanlainen kuin mallikuvassa... =D Puutarhassa olisi hauskaa olla sellainen rautainen rustiikkinen vanha kruununmuotoinen kukkatuki... ehkä joskus löydän sellaisen. =)

   Poista


♥ Kommentoi tähän jotakin. ♥