17.11.2015

Niin kauas nallet karkaa


Eikö nyt saakin jo alkaa vipuilla esille joulua? 
Saako, saako, saako? Jooko? 
OK. Mä vipuilen... =D 


9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vipuile vaan! Tähän pimeään sadesäähän tarvitsee ripauksen joulun taikaa.

SS

Una Reinman kirjoitti...

Jee. :)

* menee etsimään taikalaatikoita vintistä...*

Between kirjoitti...

Saat toki. Johan kaupatkin ovat joulua hehkuttaneet pidemmän aikaa.

Una Reinman kirjoitti...

Ihanaa! Minulle se lapsenomainen saduntuntu ja valo pimeydessä on se pääasia. ❤

Una Reinman kirjoitti...

Niin mie sitten eilen teinkin, että hain koristukset esiin ja nyt on parissa ikkunassa jo valkoinen tähti. Näytti iltapimeällä kauniilta... =)

Anonyymi kirjoitti...

Gina, tässä terve. eiku huomenta.
(tässä anonyyminä reps), Saa sitä ihan vähän kerrallaan. Vaikka koko vuoden. Hyvänä esimerkkinä: tuli huono mieli minulle kun ihmiset käydssään moittivat eteisen lamppua ja siinä roikkuvaa sydäntä jossa lukee hyvää Joulua ja joku pallokin esittää täyskuuta ja yksi puolikuukin siellä roikkuu "Tommosii pölynkerääjii". Otin siis ne pois vimme keväänä. Joo keräsi ne pölyä, mut viel enmmän siel näyttää nyt olevan kun "mitään aikaan saamaton aika iski", siis valaisimes. Ja sain moitteita kun makuuhuoneen oven edessä oleva matto toivottaa hyvää jouluu :D no siinä on viestiä kelle sen ymmärtää. Ja eihän perinteistä (rituaalista, rutiinista) kannattaisi luopuu, se matto on vaan vuosikymmeniä ollut seuranan, aina ekasta työsuhdeasunnosta Roihiksessa (H:ki) tänne Rukiin valtakuntaan ,).
Jouluvalot pihalle, juu ei, mutta mitkä ovat jouluvalot? Luokitin ne valkoisiin ja värillisiin, ja tyyliin miten ne laitetaan. Kuusihan on se perinteinen joulupuu, joten kannattaisiko pihaa valaista puskamaisesti, ja asetella vasta 6.12. jälkeen?
Asiasta voi olla monta mieltä ja JA makuasiahan se on jokaisen oma maku, tyhmät vaan ei sitä älyy ja alkavat kiistelemään asiasta.
(hups paranenkohan minä, vai vaikkuttiko Aamulehden uutinen lumen tuolsta sinne Pirkanmaalle "Haaveet jne jne laulaa koulukaveri Rikikin jossain biisissä)
tuli sit avauduttuu, ja Una KYLLÄ, nyt on jonkin asteinen kuparin punaa päässä

Una Reinman kirjoitti...

Jee, heips Gina! Ihana pitkä kommentti, melkein kirje! ;) Olen nyt pelkän kännykän varassa mutta vastaan siulle illalla paremmin. :)

Una Reinman kirjoitti...

No niin, ihana punahiuksinen Gina, nyt kotona ja läppärin äärellä ja huomattavasti helpompi kirjoitella. =)

Ihan ensiksi, muualla euroopassa pidetään pitkin vuotta pihalla valaistusta, jota ei mielletä jouluvaloiksi. =) Se on vaan valoa joka valaisee pimeyttä. Meilläkin on terassilla jo reilun vuoden ajan olleet koko ajan esikoisen lahjoittamat lamput jotka ovat olleet palamassa milloin kulloinkin tuntuu siltä että nyt olisi aika. =)
Eli anna palaa vaan. =) Ja ihan miten tahansa! =D

Meillä muuten ei ole vielä edes saapunut ensilunta. Hmmm, kai tää on NIIN etelässä...

Minustakin olisi hauskaa omistaa matto joka toivottaisi aina hyvää joulua, koska sehän saisi kaikki hyvälle mielelle. =)))Ja niin kauan kuin vierailijat eivät joudu siivoamaan ja pölyttämään asuntoasi, ei kellään ole varaa höpsiä mistään pölynkerääjistä. =) Jokaisella on kodissaan henkilökohtaisia asioita, joilla on jokaisella oma tarinansa...

Vain jos ihan itse päättää, että nyt yksinkertaista kiitos ja karsii elämästään pois kaikkea mitä pitää ylimääräisenä, vain silloin voi laittaa pois tavaroitaa, ei koskaan siksi, että joku toinen käskee tehdä niin. Kukaan ei saa määräillä ketään niin paljon.

Pahinta on jos puoliso määrää mitä toinen saa omistaa, kenen kanssa pitää yhteyksiä ja mitä mieltä saa olla asioista. Se on ihan friikkiä, mutta sellaistakin olen kuullut tapahtuneen...


Niin, älä Gina siis kuuntele moisia.
Laita kädet korville ja kilju jotta läl-läl-lää mä en kuule mitään! =DPS; Minullakin on punaista hiuksissa, vähäsen ainaskin joka näkyy ainaskin jos aurinko paistaa, jos paistaa. =D

Anonyymi kirjoitti...

Gin taas (kunhan ei novelliksi mee):
Niin joo. se matto, pitää pistää korvan taa (jos sinne ny mahtuu enää mitää).
Se ensilumi tai no lumi. Katsoppas Kerj..karjalaisen linkki, tosin ei oo mun mielestä Enon (Joensuun Enon lähiö) torilta. Hiukan tuntuu että VOI ku pääsis. Entises kotona o lunta, no olihan siel jo kait 5 rekkaaki tällä viikolla nurin.
http://www.karjalainen.fi/uutiset/uutis-alueet/kotimaa/item/90644-sain-vaimon-kanssa-juoda-nokatusten-aamukahvit-tabloidikiertue-pysahtyi-enossa-ja-juuassa (toi lehtijuttu: Karjalainen on Hesarin kokonen julkaisu)