20.11.2015

Kierrätä leluja ja anna tietokoneelle nimi
Tänään ei vietetä kissanristiäisiä, vaan Anna tietokoneellesi nimi -päivää, jos sillä vekottimella ei ennestään ole nimeä ollut. Meillä ne ovat vain tietsikoita. Tai toinen on läppäri ja toinen pöytäkone. =) Sitten on vielä (kiitos Murusten) tabletti josta voi lähinnä lukea kirjoja ja uutisia. Leffojakin sillä voisi katsella mutta ei olla vielä kokeiltu. Meillä tietokoneet ovat tärkeitä, mutta ihan anonyymejä, emmekä varmaan päivän teemasta huolimatta niitä nimeä.

Mutta... 
jos minulla olisi kissa 
niin sille kyllä pitäisin 
ihan oikeat kissanristiäiset...


Mutta eivät ne Suomenliput ole saloissa ihan tätä varten, vaan 
tänään 20.11. vietetään myös lapsen oikeuksien 
juhlapäivää ja sen kunniaksi on yleinen liputuspäivä. 
Päivän teema on tänä vuonna lapsiperheiden köyhyys. 

Teemaan liittyen kierrätetään leluja: 
Voit toimittaa hyväkuntoisen lelun  
Stockmann-tavarataloon 20.-22.11, 
koska toisen vanha lelu voi olla toisen aarre.4 kommenttia:

  1. Eipä taida enää löytyä leluja kierrätettäväksi. Omien lasten leluista on laitettu jakoon ja maailmalle kaikki, joita ei ole tarkoitus säilyttää. Ne säilytettävät ovat laatikoihin pakattuina kellarissa, joko lasten toiveesta tai jostain muusta syystä. Tosin minulla on ystävä, jolta saan usein kaikenlaista tavaraa ja etupäässä se tavara on hyvin lapsenmielistä. Enpä vain taida jaksaa lähteä Stockalle, kun ei ole kauppoihin muutakaan asiaa. Lähin Stockakin on melko kaukana.
    Meilläkin on vain tietsikoita ja läppäri ja tabletti. Eivät ne omaa nimeä tarvitse, eikä kai niitä ole tarvis inhimillistääkään. Parempi, että toimivat tietsikoina ilman mitään inhimillisiä piirteitä.

    VastaaPoista


♥ Kiitos kommentistasi! ♥