2.10.2015

Lämpöä väreistäMamani syntymäpäivät olivat viime viikonloppuna pienellä porukalla. Juhlimme hyvän ruuan ja paljon naurun kera äitiäni hänen kauniissa puutarhassaan. Onneksi sääkin oli myötä ja päivä oli todella kaunis, kuulas, kuin kesän viimeinen.Minäkin sain niissä juhlissa Pikkusiskoni sitoman ihanan kimpun, miltein samanlaisen kuin hän teki Mamallemme. Kimppu on voimaannuttava, leiskuvan punaisine ruusuineen ja muine kaikenlaisine ihanine kukkineen ja ruusunkiulukoineen.Siskolla pitäisi oikeasti olla kukkakauppa. Jo lapsena leikimme kukkakauppaleikkiä sisarusteni kanssa. Keräsimme tienpientareilta kukkia ja Pikkusisko toimi myyjättärenä. Mama tietenkin osti aina kukkia siitä kukkakaupasta. =)


Maman mökkipihassa
omenapuiden alla
kesäkeittiökatoksessa
oli ihana syystunnelma... 12 kommenttia:

 1. Tämä kimppu on aivan ihana! Siskollasi on silmää kukkiensidontaan! Ja kuinka paljon kaunista saa luonnonmateriaaleista.

  SS

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa äidilläsi kaunista mökillä! Ihanan tunnelmallinen tuo viimeinen kuva!

   Poista
  2. Hipi SS! =)

   Muistin vasta aamusella, että minullahan oli oikeallakin kameralla kotona kuvattuja otoksia kimpusta, ja liitin niitä postaukseen. Aluksihan tässä olikin vain kännykkäkuva kimpusta.
   Kännykästä puolestaan löysin muutaman Maman pihapiirikuvan, joista selkeimmän liitin kimppukuvien jatkoksi.
   -Ainoa kerta tänä kesänä kun minulla ei ollut oikeaa kameraa mukanani, kun kannoin tuliaisiksi omatekemääni kermakinuskikakkua sylissäni ja unohdin sitten kamerani lähtiessämme eteiseen... =)

   Poista
  3. Sinä enkeli; huolehdit muista!

   SS

   Poista
  4. Nouuuuuu, mie mikkää enkeli. :) Sanoovat vaan tykkäävänsä miun kakuista nuo läheisimmät. Taitaavat juksata kun ovat niin kohteliaita. :) Mutta niin yleensä miulla on kakku eikun kamera mukanani. :) Tuliaiset ja viemiset on aina kuuluneet slaavilaiseen elämäntapaamme. ❤

   Poista
 2. Oi, kuinka kaunis kukkakimppu ♥

  VastaaPoista
 3. On mukavaa, että välillä on syy juhlia ja juhlat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heips Isopeikkonen!!! =)

   Niin onkin. =) Liian harvoin nykyään on herttaisia juhlia... =)

   Poista
 4. Todella ihastuttavat kukkakimput. Ilmiselvästi siskollasi on floristin taipumuksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. =) Niinpäs. =) Kaikki kuvat ovat siitä miun kimpustani. =) Minulla kun ei ollut kameraa mukanani... Mikä kyllä on harmi koska Mama ja Pikkuveli olivat koristelleet koko pihan ihanasti valoköynnöksin ja kynttilöin... =)

   Poista


♥ Kiitos kommentista! ♥