19.3.2015

Morsiuskruunuja Raksamessuilla

Bridal Crown sarjanarsisseja, eli tasetteja kivasti esillä lyhdyissä.
Noin ne sai varmasti ainakin kuljetettua messuille vahingoittumattomina. =)
Mie sitten rakastan noita tasetteja ja niiden lempeää tuoksua, mutta en niiden 
pöhköä nimisuomennosta: perunanarsissi... 
Syyksi nimikammotukselle on esitetty että sisin kukka mukamas 
muistuttaisi perunankukkaa? Höpö höpö, sanon minä. 
Perunat jääkööt kellariinsa. 
Englanninkielisen nimensä mukaisesti kukka muistuttaa morsiuskruunua.
Miksi emme mekin voisi sanoa tätä kukkaa 
Morsiuskruunutasetiksi? 


Kuvat ovat kännykkäräpsyjä Raksamessuilta. Miekin kotona koetin yhteen isoon lyhtyyn laittaa kukan, mutta ei se mahtunut. Oisin tehnyt siitä terraarion orkideallemme. Sitä lyhtyä kun ei voi jättää ulos koska se on maalattu maalilla joka ei kestä kosteutta eivätkä sen puuosatkaan kestä ulkoilmaa.... Hmmmm... Ehkäpä se onkin sisätilalyhty?


Jaa miten jouduimme näille messuille? Noh, viime lauantaina, kun Hani ja mie vielä ei oltu flunssassa, eli 14. pv kävimme Lahdessa kurkistelemassa rautakauppojen tarjontaa. Etsimme mm lattialaattoja tulevan kesän märkätilaremonttiin ja uuteen suihkunurkkaukseen jotain kivoja seinälaattoja. Kävimme siellä täällä rautakaupoissa mutta oikeanlaisia laattoja ei vaan vielä löytynyt.

Lopulta kävimme Starkilla värimallilaattamme kanssa etsimässä niitä oikeita, mutta aika huonolta laattojen puolesta näyttää yhä. Kesken pohtimisemme viereemme käveli miesmyyjä. Luulin että hän tulee tarjoamaan apuaan, mutta hänpä ojensikin meille kaksi lippua lahtelaisille Raksamessuille. 

-Olkaa hyvä. Menkää vaikka heti, mies kehotti. No mehän kiittelimme ilahtuneina myyjää, ja lähdimme tukka putkella samantien messuille. Olipa jotain vaihtelua tavalliseen viikonloppuun. 

Olin kyllä huomannut messut jo aimmin mutta tuntuu, että raha on joskus kortilla joten emme edes olleet ajatelleet mennä niille messuille, kiinnostuksesta huolimatta. Tämä ystävällinen lippujen lahjoitus oli siis ihana miellyttävä yllätys.
Muista muuten, ettet eurolavainnostuksissasi ota koskaan sisätiloihin homeisia puisia esineitä tai niiden kanssa kosketuksissa olleita tekstiilejä tms... 

Vaikka koettaisit poistaa homeen, vaikka tuulettaisit, vaikka pitäisit pakastimessa, vaikka kuumentaisit saunassa, vaikka pesisit, vaikka maalaisit homeen päälle, on se home edelleen olemassa siellä ja se tulee joskus jonakin päivänä uudelleen esille, ja joudut hengittämään homeitiöitä... On vielä pahempaa, jos vesi- tms vahinko on kuivattua hometta. Menee paremmin keuhkoihin...

 Nimimerkillä Home keuhkoissa ei ole leikin asia... =(  Olimme messuilla vasta iltapäivällä jolloin esittelijöiden karkkikulhot olivat jo tyhjiä.
Saatiin mekin yhdet minttusuklaatit yhdestä messuosastosta, kiitos vaan, oli ihania!
Katsoimme kun eräs mies tunki niitä samoja suklaakarkkeja parinkymmenen ihmisen makuelämyksen edestä kourakaupalla samettitakkinsa taskuihin, ensin maistettuaan yhden... Oli kai mieluisa makeinen. Hänenkin mielestään.

Ihmiset vievät myös kaikki kynät arpojentäyttöpaikoista...
Ilmankos eräs esittelijä sanoi Hanille, kun miekkoseni oli täyttänyt erään kilpailukupongin
-Minäpä otan sen paperin, ja sen kynän myös ottaisin.
Hän ojensi kättään mutta Hanilla on aina oma kynä mukana, povitaskussaan, jonka hän tälläkin kertaa ehti taikurin tavoin silmää nopeammin ottaa esiin kuponkia kirjoittaessaan, niinpä hän vain vilautti kynäänsä miehelle, ennen kuin kynä katosi takaisin povitaskuun ja tokaisi
-Etpä ota kun se on mun. =)

Osallistuimme muutamiin arvontoihin, saimme mukaamme kotiinviemisiksi ideoita, remonttiohjeita, yhden hienon valkoisen timpurinkynän, yhden hassun pinssin, masuumme kahvit, muutamia kännykkäkuvia messuilta ja nähtiinpä vilaukselta yksi musikaalinen julkkiskin, ilman heinolalaisbändiään.

Kiitos vielä messulipuista STARK!!!
Puukeskus ja Starkki siis ovat yhdistyneet ja niiden yhdistelmän nimi on Stark.
Kyllä me teiltä taas kohta tullaan kesän märkätilaremonttiimme ostamaan puuta tai jotain aivan muuta.Muistathan että blogissani arvotaan huomenna perjantaina viisi lippua Helsinkiin Kevätmessuille? Voit osallistua lippuarvontaan kommentoimalla tuon sivun kommenttilaatikkoon. 


Messuilta löytää aina
uusia ideoita. 6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiva messukertomus

SS

Una kirjoitti...

Kiitos SS =) Jaksoin kirjoitella sen vasta nyt kun tää flunssa on hiukan jo lientynyt...

mimon mami kirjoitti...

Nuo on vaikeita valintoja, kun laattoja on pitkään katseltava. Pitää harkita kunnolla. Kylpyhuoneeseeni on nyt keväällä tulossa remontti. Laatat on valittava taloyhtiön valitsemista, mutta kalusteet ja mitä muuta haluaa omannäköiseksi pitää itse hankkii. On vaikeaa. Malleja on paljon.

Una kirjoitti...

Melkein samanlaisessa tilanteessa siis ollaan. =)

Kati - tavallista arkea kirjoitti...

Messuilla on aina mukavaa. Kaunis kuva kukka-asetelmasta.

Una kirjoitti...

Miekin ihastuin niihin. Jonkun messuosaston kauniit kukat...