19.5.2014

Kesäiset mansikkaiset pikaviinerit





Otetaan pakastimesta muutama lehtitaikinalevy. 
Leikataan ne kahtia kun ovat hieman sulaneet. 
Voidellaan kananmunalla. Ripotellaan pinnalle sokeria. 
Laitetaan pikkulusikallinen paistonkestävää mansikkamarmeladia 
keskelle taikinaneliötä, 
ja sen päälle muutama tuore mansikanviipale. 
(Jos ovat kovin happamia, ripottele niihin hieman sokeria.)

Paista 225 asteessa n 10 minuuttia. 

Jäähdytä ja koristele tomusokerilla.
Nauti heti hyvässä seurassa.
 




6 kommenttia:

Irene kirjoitti...

Olipas helppo resepti. Ptää kokeilla. Varmasti on hyvää.

aimarii kirjoitti...

Herkuttelen kanssasi.

Una kirjoitti...

=) Voi tehdä niinkin, että laittaa uuniin vain marmeladisena tämän ja lisää jäähdytettyyn valmiiseen leivonnaiseen ne pari mansikanviipaletta, niin mansikat ovat ihanan tuoreita.

Una kirjoitti...

Oi kun kiva. =) Otatko teetä kyytipojaksi?

Pipari kirjoitti...

Ihania herkkuja! Huomenna kauppaa :)

Una kirjoitti...

=)