19.9.2013

Siinä on sitten hieno ihminen

 Mää rakastan blogistaniaa!

Sen avulla olen tutustunut niin moniin teihin, ihaniin ihmisiin! Kuten nyt vaikkapa viimeksi ihanaan Ireneen joka kirjoittaa Rakkaudesta Vironperään-blogia. Hänen kotinsa on ihastuttava ja puutarha on juuri sellainen kuin puutarhan pitääkin. Paljon puita, paljon kukkia, vesielementtejä ja lepopaikkoja ja paljon, paljon silmänruokaa...

Toki monilla muillakin puutarhablogien kirjoittajilla on juuri sellaisia oikeita puutarhoja.
Te onnekkaat!

Jokin aika sitten huokailin Irenen blogissa mm yhtä tiettyä ruusumaista pelargoniaa... No eipä siinä muuten sen kummempaa mutta kun muutama päivä sitten samainen Irene yllätti minut kysymällä osoitetta johon tuon ihanan pelakuun pistokkaan voisi lähettää! Oi, voi, voi mikä yllätys!

Postiljooni toi eilen postilaatikkoomme kaikenlaista mainosta, kirjeitä ja yhden kirjekuoren jossa selkeästi oli sisällä jotain paksumpaa kuin lasku, joita sinne lootaan kertyy ihan liikaakin. Kipitin postien kanssa sisätiloihin, laitoin teekupillista varten vesipannun kuumenemaan ja avasin omat postini.

Siinä yhdessä kuoressa ei tosiaan ollut laskuja vaan muhkealehtinen komea pelargonian alku ja kauniilla käsialalla kirjoitettu kirje! Oih, Pelargonium Zonale Appleblossom...  
Riisuin pistokkaalta muovipussukan ja kostutuspaperin, joka oli himpunverran vielä kostea ja asetin heti paikalla oksan mukiin jonne laskin vettä tarpeeksi juurtumisen kannalta. Mietin jo samalla miten hakisin sille oman saviruukun lähikaupasta, sillä pelakuut rakastavat saviruukkuja...

Maltan tuskin odottaa pistokkaan kasvamista, niin iloissani olen! 


Kiitos Irene!
♥ 
Jo otsikossa olevia mummoni sanoja lainaten, 
sinä olet hieno ja sydämellinen ihminen. 
Tämä kukkienystävä kiittää ja niijaa hymyillen
kun on olemassa muitakin
kukkienystäviä,
joilla lisäksi on
hyvä SUURI sydän... 


 
PS: Tämä pelakuunpistokas on jo omassa ruukussaan... =) 
4 kommenttia:

Saga kirjoitti...

Vau, todella ihana yllätys. Ja olen itsekin ihan mykistynyt miten ihania ja mukavia ihmisiä täällä liikkuu.

Una kirjoitti...

Ihana oli. Ja miten monta muuta ihkua yllätystä onkaan posti tuonut... <3


Eilen on ostettu lähikaupasta saviruukku tälle pikkuiselle. Onneksi on yksi säkillinen vielä ostomultaakin, ettei kaikki ole mennyt pihanlaittoon. Tällaisia tapauksia varten. Ja varmaankin joulukukkia varten. Niitähän on pakko kuitenkin ostaa muutama sipuli ja sitten odotella mitä ihanaa niistä putkahtaa. =)

Maireanna kirjoitti...

Oi, toisipa postisetä minulle tuollaisia kirjekuoria!
Pekka Pouta lupaili ensi viikolle yöpakkasia..onkohan pelakuut pelastettava parvekkeelta ja otettava oksia juurtumaan..lähtisiköhän ne?

Una kirjoitti...

Ihan pyytämättä ja yllätyksenä saapui kiva paketti. <3

Elokuu oli sellainen pistokaskuu pelakuilla mutta voi niitä käsittääkseni melkein koska tahansa laittaa kasvamaan.

-Mutta ota KOKO kukka sisälle ja talveta se,
niin keväällä saat tosi monta uhkeaa pistokasta ja parvekkeesi kukkapaljous on taattu ja saat edullisesti moooonta pelargonia. =)