2.9.2013

Maalaa maailmasi...

ja vähän muutakin...Yläkerran makuuhuoneen uusvanhan, eli kirppislöytösängyn sai laittaa kasaan, koska lakkasin maalailemasta siellä huoneessa ainakin vähäksi aikaan. Meillä ei ollut koskaan ollutkaan tuossa huoneessa oikeaa sänkyä vaan patjat olivat ihan vaan lattialla. Huoneesta tuli heti ihan asutun näköinen kun patjat saivat alleen komian metallisängyn korkeine päätyineen.Täällä on maalattu siis taas kaikenlaista... Ja jälleen mie unohdin päälleni jonkun ei-vielä-maalisen T-paidan josta sittemmin tulikin jälleen uusia remppavaatteita. Koko kolmivuotisen remonttikauden ajan kaikki maalaushommat ovat langenneet minulle ja voit arvata jotta niitä maalisia vaatteita on kertynyt. Ei silti, maalaaminen on mukavaa.

Nyt on komia vaalea keittiönpöytä. Hiottu ja maalattu ja hiottu ja taas maalattu kolmeen kertaan Tikkurilan Empirellä. Maali ei ollut ihan sellaista kuin olisin toivonut huonekalumaalilta, ei kovinkaan hyytelömäistä eikä kovinkaan hyvin pinnan tasot täyttävää, mutta kun tämä maali tuli ostettua ja sopivaksi sävytettyä niin sillä mentiin. Ihan siisti pöydästä tuli. Myös pöydän jatkokappale on tietty käsitelty samalla tavoin ja se odottelee omassa paikassaan pöydän alla piilosilla, pääsyä joskus esille, kunnon juhlakattaukseen.
Kierrätyskeittiöntuolejakin maalailin ja muutamalle niistä on tekeillä uusi istuinosa. Niistä lisää myöhemmin...

Mutta semmoista. Kynttilät on kaivettu jo esille pitkien pimeiden iltojen varalle. =) Esikoisen joskus koulussa nikkaroima pikkuruinen mäntypuinen kaappi pääsi seinälle ja sai sekin vihdoin väriä pintaansa. Siitä tuli nyt virallisesti punaisen pikkutalon lääkekaappi. On ainakin yksi tietty paikka mistä voi löytää laastaria ja särkylääkettä.
-Elleivät satu olemaan lopussa, niin kuin särkylääke näyttäisi olevan, jostain kumman syystä.
Pikku Lääkekaappi ♥ 
  sopi hyvin tuonne jo viime talvena uuden värin ja nupit saaneen  
 The Keittiökaapin
 viereen, (ai että mie tykkään näistä kaapeista!) 
joka pääsi jo myöskin omalle paikalleen keittiön seinämälle, 
pitelemään hyllyillään sekä astioita, pikku aarteita kuin reissumuistojakin. 

Keittiökin alkaa vihdoin olla ehjä.
On onni kun kodissaan pystyy hengittämään
eikä mikään enää vedä ja ulise tuulisella säällä... 
8 kommenttia:

 1. Tulin vastamoikkaukselle blogiisi. Valloittavia kuvia ja juttuja täällä :) Tulen toistekin!

  VastaaPoista
 2. Three years is a long time to live with renovations! I am glad things are finally coming together!! All the photos you post of your home are simply beautiful! I love your window with the sunlight coming through the geraniums!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset

  1. Guess what? Every time you comment on my blog, you make my day. You can find just the right soft words...

   Thank You My Friend. ♥

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos kaunis Inkiväärillekin. =) ♥

   Poista
 4. Valoisaa ja sievää.
  Minä olen maalarimestari meidän huushollissa. Viime aikoina on ollut vain ulkoseinämaalauksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Aimarii =)   Miekin maalasin keväällä myös ulkona. Meidän uuden pihamökki/varaston. Punamullalla valkoisin ikkunoin. =)

   Ensi viikonloppuna meillä olisikin tarkoitus itse talon katon aluslautoja jota vielä ovat ruskeat edellisen talon ulkovärityksen mukaan, maalata valkoiseksi rakennustelineitä apuna käyttäen. Mie olen lupautunut maalaushommaan.

   Mies puolestaan asentaa katonharjalle tv-antennin, (jollaista meillä ei vielä ole koskaan ollutkaan) ja tekee ilmastointiaukkoja talon päätyyn, vintin kylmätilaan, jne.

   Hetki sitten virittelin muutes hiiriansoja kylmävintille...

   Poista


♥ Kiitos kommentistasi! ♥