Translate

3.6.2013

Pehmis




Löysimme K-marketista pehmisjäätelöntekopakkauksen. Arlalta on ilmaantunut tällainen uutuus, jossa purnukan sisältö kaadetaan kulhoon, vatkataan vatkaimella ainakin 3 minuuttia, pakastetaan ainakin 3 tuntia, otetaan pois pakastimesta, hiukan sulatetaan vaikkapa mikrouunissa ja taas vatkataan kuohkeaksi ja kootaan tötteroihin annos...
-Oikeasti kannattaa pakastaa ainakin vuorokausi...
Kaupassa oli lisäksi kylmätiskin päällä myynnissä sekä gluteenittomia vohvelitötteröitä (kuvassa) että tavallisia vohvelitötteröitä ja voilaa, oma pehmis on valmis. Annokset eivät ole suurensuuria. Ehkä 4:lle on tässä pieni jäätelönkorvike... Ehkä pieni kulho on vohvelia parempi...
-Toimi nopeasti annoksia jakaessasi sillä tämä sulaa vauhdilla...



Njääh... 
Kalliihkoksi kokeiluksi 
tämä hirveän nopeasti sulava tökötti silti jäi.
Ehdottomasti.
Niitä muita makuja ei tarvinne edes maistella,
niin luonnottoman teollinen maku tässä oli.

Ei maistunut jäätelölle... =(

Eli kiitos, mutta ei kiitos tätä enempää... 


............................

Kotijäätelökoneettoman
paras keino saada aikaan ihanaa 
pehmistä, 
on hieman sulattaa tavallista, edullista, kilon paloista
pienemmiksi paloiksi paloiteltua laatikkojätskiä mikrossa,
ihan siis vain hetken ja sitten eikun veivaamaan ja
sekoittamaan se jäätelömassa pehmeäksi ja nauttimaan.
SE on oikeasti hyvää. =)

 
Tee oma pehmis  
siitä jäätelöstä mistä 
jo muutenkin pidät.

 


Se ihan aito markettien 
ja kahviloiden pehmiskoneen 
 kermainen pehmisjäde 
on kyllä sitä parasta pehmistä. 




Tuttua lapsuudesta! =)
Ei sitä voi edes yrittää jäljitellä.