28.6.2012

Kasvihuoneilmiö


Poikkesimme aivan ihastuttavassa paikassa Turusta kotiin ajellessamme. Olimme jo menomatkalla huomanneet hauskat mainokset tienvarrella jotka kutsuivat tutustumaan paikkaan nimeltä Kasvihuoneilmiö. Se on yhtaikaa kahvila, ravintola ja diverssikauppa. Se on elämys! On vaan tainnut olla mieskuvaaja ottamassa näitä nettisivun mainoskuvia kun niissä ei näy se paikan vetovoimainen ja ylivoimainen naisellinen puoli... =)))Lähempi tarkastelu osoitti paikan tosiaan olevan entinen kasvihuone, muine lisärakennuksineen, jossa valoisaa ja ihmeen avaraa tilaa valtasivat muutamat eksoottiset kasvit, lukemattomat patsaat, kirjat, huonekalut, astiat ja koriste- sekä käyttöesineet ja paljon paljon muuta. Tulijan ottaa vastaan ensin pihan Aslan-leijonaa muistuttavat patsaat, sitten hehkeät kivineidot. Sisälle päästyä silmät ilahtuvat värikkäistä puutuoleista ja jyhkeistä pöydistä sekä katossa roikkuvasta sinisestä jättimäisestä haikalasta... Wow mikä paikka! Ja se jättimäinen viiniköynnös! Vai onko niitä monta yksilöä?? Ihana!!Netistä hiukan kotona lisäopiskelin jotta paikan mainoksista on paikan omistaja joutunut kättä hiukan vääntämään tuolla seudulla. Onni ne mainokset meille olivat! Ilman niitä emme olisi havainneet koko paratiisimaista elämyspaikkaa!


Tietenkin, niin kuin aina, mie itse olin ihan rahaton.
-Runoilla kun ei oikein elä... 
Olisin halunnut ostaa vähän kaikkea! Vaikkapa ruusukahvikuppiparin ja ihan minikokoisen lasikuvun vaikka kahdelle cup cakelle, ihanine jalallisine alustoineen, hauskan jääkaappimagneetin ja vaikka yhden uuden vaaleanpunaisen prisman, mutta minkäs teet. Rahatonna tyydyin vain ihailemaan sitä kaikkea ihanuutta ja uskaltauduin ottamaan kännykällä pari kuvaa, vaikka vanha nokialainen tekeekin kuvista ihan sinisiä. Pahoittelen huonoa kuvanlaatua... Kuvitelkaa sinisävy ja utuisuus pois... 

Kasvihuoneilmiössä voi myös ruokailla kotiruualla tai istahtaa vaikkapa jäätelölle ja kaffeelle...

Tai ihailla kanikonttorin
kahta pupujussikkaa jotka ottavat toimistossaan
rentona siestaunia keskellä työpäivää. =)

Kasvihuoneilmiössä on myynnissä myös vanhaa tavaraa. Tai voit somistaa kotisi vaikka pelkillä kullanvärisillä tai vaikkapa hopeanvärisillä tai kuparisilla esineillä. Tai somistaa kämppäsi armeijan ylijäämätuotteilla.
Napoleonin patsas oli suurinpiirtein miun mittaiseni. Mie seisoin sen vieressä ja Hani arveli jotta samanpituiset ollaan. Napoleon oli täten myytävänä.

Ihailin suuresti ja hiukan varovasti silitellen vanhoja ihania vaatekaappeja, monilaatikollisia lipastoja ja jyhkeitä pöytiä tuoleineen.

Näissä nojatuoleissa on leikkimielisyyttä
ja aimo annos naisellisuutta mukana. 

Loppujen lopuksi Hani muisti taskussaan olevan pari euron kolikkoa jotka hän ojensi minulle juuri kun muistin, että puutarhantynkämme tarvitsisi jonkinlaista juuttinarua jolla voisin sitoa kukkia ja puskia ettei tämä sadekausi kaatelisi niitä pitkin poikin. Hanillakaan ei kesälomaraha ole vielä tilillään, enkä mie hänen rahojaan muutenkaan halua tuhlata, vaikka yhteiseen kotiinhan mie yleensä ostelen jos jotakin ostelen. Harvoin ostelen mitään vain itseäni varten. Paitsi vaatteita kirpputoreilta. Sellaisia puhtoisia sellaisilta kirppiksiltä joissa ei haise homeelle... 


Narukerän (1,50 €) sain mukaani tästä kaupasta ja hymyn sekä hyvän mielen.
Kannattaa poiketa. Ajan kanssa. =) 

Minulle saa ostaa ja toimittaa sieltä sellaisen 12 euroa maksavan siron minilasikakkukuvun alustoineen... =) 
Tosin ei kukaan ole sellaista Ikea-kakkulasikupuakaan -ihan normaalikokoista- toimittanut miulle vaikka olen sellaisesta hössöttänyt jo muutaman vuoden. Kerrankin miulle vaan ilmoitti eräs Ikeassa työskentelevä, jotta heillä on niitä myynnissä. Lällätislää. =)

-Niin, mutta miten sellaisen saisi lähetettyä minulle? Tokihan mie sen maksaisin mutta harvoin pääsen itse siihen liikkeeseen käymään, mies kun taitaa olla allerginen ikealle ja silloin meidän auton liikkuvat etupyörät eivät sen firman parkkipaikalle millään käänny. Onneksi ne nyt kääntyivät tämän hauskan paikan pihamaalle. =) PS: 
Ylin kuva on Megamyynnin (joka on taas avoinna miltein heinäkuun loppuun) 
kassalinjastolta napattu mainosteksti.
1 kommentti:

lepis kirjoitti...

Ikinä en muista poiketa tuolla. Nytkin menomatkalla ajattelin, että poikkean tullessa. No, tulin niin myöhään ettei mikään ollut enää auki. Ehkä ensi kerralla ;)