9.11.2011

No niin karppaajat...

Nyt menee jo leipomoita nurin...


7 kommenttia:

Tanja kirjoitti...

APUA! Miten käy mun lempparileivän?!?!? Pitääkö sitä nyt hamstrata pakastin täyteen.

Lotta kirjoitti...

Primula alkoi investoimaan suureen leipomoon, jonka kustannukset 2,5 kertaistuivat.
Sinänsä tyhmää heiltä alkaa investoimaan, kun vanhalla tehtiin hyvää tulosta.
Primulalla on tai oli superhyviä tuotteita. Siksikin tosi harmi juttu!

Kiki kirjoitti...

Kurjaa, jos leipomoita menee nurin. Mutta. Kurjaa myös, jos ihmiset syövät paljon enemmän leipää kuin heille on hyväksi (ja monesti vielä ravintoarvoiltaan hyvin köyhää leipää isoilla lisäainemäärillä).
Jos epäterveellisen ylituotanto vähenee käytön vähenemisen takia (vertaa esim. tupakka, alkoholi, karamelli, jäätelö, pulla), niin asialla on aina (vähintään) kaksi puolta. Järkevät karppaajat, joita uskon suurimman osan olevan, syövät varmaankin edelleenkin jonkin verran viljaa (ja hedelmiä, eivätkä syö normaalia enempää rasvoja ja lihaa, vaan syövät entistä enemmän vihanneksia yms.).

mummi kirjoitti...

http://yle.fi/uutiset/talous_ja_politiikka/2011/11/primula_lopettaa_leivan_valmistuksen_-_leipomo_konkurssiin_3012130.html
Tällä leipomon sulkemisella ei oo mitään tekemistä näköjään karppaajien kanssa ;)

Pieni Lintu kirjoitti...

Täällä päin ovat valistuneet leipomot alkaneet valmistamaan karppileipiä, ainakin viittä eri karppileipää saa kaupoista - todella maittavia ja hiilareita yhdessä viipaleessa 2-3g. :) Ottaisivat muut oppia!

Anna kirjoitti...

Kokeilin syödä karppileipää ja ei ole mun juttu! Kyllä kunnon ruisleipä on sitä aion jatkossakin syödä. Jos leipomoita kaatuu, leivon itse :-) Ei huolta..

Una kirjoitti...

Mukavaa että tämä sai monet kommentoimaan.

Se sen sijaan ei koskaan ole miellyttävää, että tehtaita suljetaan ja ihmisiä jää työttömiksi...