23.3.2011

Kaupan hyllyllä...


Usein naisia ei saa millään pois kauppojen kenkäosastoilta. Joitakin meistä, ei saa vietyä ohi vaateripustimien sitten millään. Muutamat jumiutuvat paikoilleen käsilaukkujen ääreen kuin lintukoirat, osoittamaan jotakin mielettömän ihanaa veskaa. Mie kuljen niiden osastojen ohi ihan kevyesti.  Ehkä vilkaisen niitä ohikulkiessani. Kemikaliosastolla korkeintaan kokeilen jotakin suloista tuoksua, joka saa mielen iloiseksi sekä olon naiselliseksi, ja jatkan tuoksuvaisena matkaani.

Mutta minusta lienee tullut jonkinlainen mukifani, (sopii miun olemattomalle budjetilleni) kun ihailen aina kaupoissa mukeja. En välttämättä ostaakseni, vaan ihan vaan katsellakseni. Tämän Tommyn runomukin sanoja mie maistelin mielessäni sen nähdessäni. Tommy-runomukien kuvat eivät ole mitenkään houkuttelevat, ainakaan minuun ne eivät kuvina vedonneet, mutta nämä kaikki sanat ovat kaihoisia rakkaan runoilijan muistoja...Ja kaupan hyllyltä... 

Alemman mukin osti tuo mun rakas mieheni miulle viime viikonloppuna, kun näki miten siihen mukiin totaalisesti ja hempeesti ihastuin. =)
Näitä mie haluan lisää! Ne vieressä olleet ruusu-, apila-, lehmä- ja sinivuokko-mukitkin olivat suloisia, kesäisen raikkaita ja sopivan kokoisia mukeja teehen ja kahviin!


PS: Minkä hyllyn kohdalle sie juutut?


4 kommenttia:

Anna kirjoitti...

Joo, minä juutun veskojen hyllyy..
Mukeihinkin heikkona, mutta hyllytila piiputtaa, joten pakko jättää kauppaan,yhyy..
Mukavaa viikonloppua sinne!

Una ♥ kirjoitti...

Anna,
kyllä ne ovatkin aina ihania,
mutta niiden hinnat... =(
Vaan kyllä miekin köyhimys niitä ihailen salaa ja kaukaa... =))))

Siullekin onnellista viikonloppua, kiitos Anna. =)

*hali*

seijastiina kirjoitti...

Hyvät mukit ♥

Una ♥ kirjoitti...

Seijastiina,
niin, ainakin tuo alempi. =)))))) <3