17.3.2011

Amigurumi
"Suomen Punainen Risti aloitti maanantaina 14.3. hätäapukeräyksen, jolla kerätään varoja järjestön katastrofirahastoon. Yleisesti katastrofirahastoon lahjoitetuilla varoilla Punainen Risti valmistautuu auttamaan Japanin maanjäristyksen ja tsunamin uhreja tarpeen mukaan. Japanin lisäksi katastrofirahastosta autetaan tällä hetkellä muun muassa Libyan kriisistä kärsiviä. 
Amigurumi -pieni nalle, iso apu
Osoita myötätuntoa ja osta amigurumi-nalle itsellesi tai lahjaksi ystävälle. Ostamalla amigurumin olet mukana tukemassa kriisien ja katastrofien uhreja, sillä koko myyntituotto n. 8,5 euroa menee Suomen Punaisen Ristin katastrofirahastoon." Osta oma Amigurumisi täältä.
                                                                           -SPR-

Tämä pieni nalle löytyy myös Facebookista.11 kommenttia:

 1. Kiitos Una muistutuksesta! En tiedä, mistä näitä Amigurumeja saisin, joten soitin SPR:n lahjoituspuhelimeen. Sen helpompaa ei auttaminen voi olla!

  VastaaPoista
 2. Söötin näköinen, haluan tuollaisen... :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos Una! Tilasin heti ja suosittelen muillekin.

  VastaaPoista
 4. Voi miten ihana auttava nalle. :)

  VastaaPoista
 5. Aivan! Olit löytänyt ihanan unihiirenkin...tyttärenpojallani on samanlainen pupu ja miten tärkeä se on aina ollutkaan. Mukavia nuo kirppikset! Ajatella, jos tavaroita heitettäisiin roskiin!

  Ps. runosi ovat ihania...

  VastaaPoista
 6. Kiki
  Rita
  Villiviini
  Hannele
  Itkupilli
  Mk
  ja Vilukissi

  kaikilla varmasti on sydämessään toive, että voisi tehdä jotakin katastrofien uhreiksi joutuneiden hyväksi... Tämä pieni nalle on yksi keino auttaa...


  Kiitos Vilukissi! =)
  Olen onnellinen jos runosteni lukijan mieli tulee hyväksi. <3

  VastaaPoista
 7. Suloinen nalle, jolla on myös vahva symbolinen arvo. Jotenkin haluan auttaa, katson miten. Tuollainen nalle olisi ilo silmälle.

  Tärkeä postaus, Unaseni <3

  VastaaPoista
 8. Kiitos Isopeikko ja Elegia =)

  Pieni nalle, iso ajatus...

  VastaaPoista


♥ Kiitos kommentista! ♥