Translate

3.1.2011

Jo näin monta uuden vuoden päivää...

 ...



Meillä on uusi vuosi alkanut ihan ok ja vuosikin vaihtui miltei huomaamatta, kun ihan väsyneinä torkahdimme muuton jäljiltä ihan ilman perunasalaattia ja nakkeja (kuka ihme ne on keksinyt ensinnäkin edes yhdistää?) ihan ilman yhden yhtäkään omaa ostettua rakettia, muuttorumban näännyttäminä ja uuden kodin saunan lämpöjen jäljiltä. Kummasti sitä väsyneenä voi tosiaan nukkua vaikka tienoo on täynnä pamahtelevia raketteja. =)

Meillä molemmilla on kropassaan vieläkin muuttotavaroiden & huonekalujen nostelusta, kantelusta ja paikasta toiseen juoksemisesta lihaskipuiluja esim niksahtaneessa selässä. =) Muutto oli ja meni ja kiitos siitä auttajille. Toivottavasti apurit eivät väsyttäneet itseään näännyksiin???




Entiseen asuntoon unohtui keittiön seinälle lasinen kello, kun se piti viimeiseksi sieltä ottaa kyytiin ja sitten ei muistettukaan. Yksi lamppu meni vahingossa roskiin ja joitakin tavaroita on edelleen jossakin piilossa, esimerkiksi kameran piuha... =)

Vasemman käden kolme sormea osui tehosekoittimen leikkuuterään keittiötavaroita eräästä laatikosta esiin kaivaessani ja tämä kirjoittaminen sattuu sormenpäihin. Yhdessä oikean käden sormessa kynsitikku äityi hankalaksi, nenu haistaa yhä kloriitin tämän uuden paikan saunan ja kylpyhuoneen pesun jäljiltä (vasta eilen jaksoin pestä ne, kun täällä on tätä muutakin puuhaa riittänyt ihan tarpeeksi) ja jaloissa on sata mustelmaa törmäilyistä muuttolaatikoihin ja oudoissa paikoissa oleviin huonekaluihin yms.

Eli ihan ok tosiaan täälläkin kaikki on. Toivottavasti teillä muillakin? 



Ps: Kuvitus on vuoden takaa...

...
Uudesta kodista enemmän tuolla...