Translate

1.3.2010

Kotihommeleita

...

 

Vaikka mieli ja jalat veisivät ulos vaeltelemaan tuulia haistelemaan, (kuvassa Tuusulanjärven maisemia) täytyy tänään tässässä ja kotona siivoilla ja ehkäpä pyöräyttää muutama täytekakkunenkin pohjina odottelemaan viikonloppua. 

 Tarkemmin sanottuna sunnuntaille, jolloin kaffee- ja teepannut olisivat meillä kuumina, kun juhlitaan Nunnukan synttäreitä hiukan jälkikäteen. 

 

 Etukäteistilattuina kakkusina on ainakin yksi perinteinen kermabanskukakkunen ja yksi mutakakku, johon ei täytettä onneksi edes tule mutta se kakkunen paranee vanhetessaan

 

Eilen yhden suklaisen kakkusen jo pyöräyttelinkin ja se saa riittää tälle alkuviikolle. Pyöräyttelen kakkusia oikein mielelläni ja oikeastaan jokin leipurinhattu olisi ollutkin ehkä minulle se omin ammattivaatetus. Nyt mulla ei ole hattua olleskaan. 

Onneksi noita muita vaatteita sentäs on. =) 


 

Eilen tapahtui ihme, että räystäät valuivat vettä. Takakuistillekin valui vesiä ihmeellisestä paikasta ja sieltä piti kiskoa pois pyykkiteline, jossa pyykit todellakaan eivät vielä tähän aikaan vuodesta kuivu, mutta niihin tulee ihana ulkona olleen tuoksu sen ulkonapiipahduksensa jälkeen, kun ne sitten sisätiloissa kuivuvat kaappikuiviksi. Sen ihanan aidon tuulen tuoksuvivahteen voi tuntea vielä siinäkin vaiheessa, kun se vaate on itsellä päällä. Tai nuuhkia armaan paitaa, kun hän tuoksuu niin hyvälle. =) 


 

 Edit: 
 
Puolen päivän maissa soi ovikello ja sain syliini kolme painotuoretta runokirjaani, joista kaikista olen ihan pikkuriikkisen ylpeä. =)

 

 

 

 

 ...