Translate

9.11.2009

Pohjoismainen kirjastoviikko alkaa

...




















Lahden Runomaraton ja Fazer järjestivät
taannoin yhdessä runokilpailun
jonka aiheena olivat siniset hetket. =)



Runomaraton muistutti:


Hyvä runoilija

Sininen Hetki -runokilpailun 2009 parhaimmisto on nyt koottu yhteen upeaksi kovakantiseksi runoteokseksi, josta löytyy myös teidän runonne. Kirja julkaistaan Lahden kaupungin kirjastossa Pohjoismaisen kirjastoviikon avajaistilaisuudessa maanantaina 9.11.2009 klo 17.30, jonne kaikki kirjan runoilijat ovat tervetulleita. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Runojen kirjoittajat saavat yhden kirjan lahjaksi. Mikäli ette pääse julkistamistilaisuuteen, kirja lähetetään postitse. "




Itse en pääse hakemaan omaa painostani, eli saanen sen sitten jälkikäteen postitse. Mutta menkäähän paikalliset tilaisuuteen ja muissakin kirjastoissa on tällä teemaviikolla toimintaa. Kirjastoon siis! =)




-Una-



Hmmm, ja yleisön pyynnöstä kerron että olette jo nähneetkin runokirjaan päässeet runoni. Toisen postasin aika hiljattain ja toinen on tuo. =) Millekään palkintosijalle eivät päässeet, vaan ihan vaan Sininen hetki-runokirjasen täytteeksi, mutta minua sekin sija lämmittää, ja saan runokirjasesta yhden nidoksen itselleni. =)

Aiemmin viime keväänä sain jo palkinnon tuosta ensimmäisestä runosesta. Sen palkinnon rahallisella osuudella ostin kesän kyläilymekon. Kiitos siitä. =) En ollutkaan vuosiin ostanut mtn oikeasta vaatekaupasta. Vain kirppiksiltä. Nyt pitäisi saada jostakin talvikenkärahaa. Peukut pystyssä kierrän cv mukanani uuden kotikaupunkini potentiaalisia työpaikkoja puristavissa kirppissaapikkaissa... =)







...